E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeçim bitti, iş dünyasından 'acil' ekonomiye dönüş isteği---

Seçim bitti, iş dünyasından 'acil' ekonomiye dönüş isteği

Seçim bitti, iş dünyasından 'acil' ekonomiye dönüş isteği
29 Mayıs 2023 - 16:48 borsagundem.com

İş dünyası temsilcileri, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasına dair değerlendirmelerde bulunurken, vakit kaybetmeden ekonomiye dönülmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti 100 yıllık tarihinde ilk kez iki turlu bir Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadı. Seçimin ardından iş dünyasının farklı sektörlerinden temsilciler zaman kaybetmeden hızla ekonomiye odaklanmamız gerektiğini vurguladı. İşte dünyasının seçim sonrası beklentileri...

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ssk Emekli 30 Mayıs 2023 09:28

    Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • borsacı29 Mayıs 2023 23:15

    hökümetin tek önceligi TL ye itibar kazandırıp halkın alım gücünü yükseltmek olmalı hepimiz bu gemideyiz aşırı fakirlige sürükleniyoruz bu hökümetin durumu ciddi şekilde bir an önce tl nin durumunu degerlendirmesi lazım aksi halde ekenomik felaketle karşı kaşıya kalmaktan kaçınamayız.

  • Ekonomi29 Mayıs 2023 21:50

    Ülkenin doviz bazlı dış borcu ve dovşz ve lşra baxlı iiç borçları açıklansın önce! Ve yıllık ne kadar faiz ödeniyor açıklansın önce.. karşı tarafın yıllık ihtiyacının çok üstünde para takasıda borç aslında. Swaplar da büyük borç , onlardan takasla aldığımız kısa sürede paraları tükketik, onları ise harcamadı çok büyğk böşümü kasalarında duruyor,.. al paranı ver dokarını yaparsa sıkıntı.. ve bu lşrayı farklı işletip tekrar çok altran alırlarsa faizden fazla para kazanırlar!!

  • Yorum29 Mayıs 2023 20:24

    Bunlarda doların artmasını bekliyor naylon işler için Bi kere AKP nin ilk yıllarında dolar 1.2 iken en iyi rezerv artışı o yıllarda olmuştu o zaman ihracat yapıp ülkeye döviz girişi sağlanıyorduda şimdi mi dolar 20 lirayken ihracat yapılamıyor bunların hepsi aç gözleri Bi türlü doymaz

  • Vatandaş29 Mayıs 2023 19:29

    5 dk pardon 5 sene daha bekleyin. Nas gerekleri yerine getirildikten sonra bakarsınız.

  • Alpertunga29 Mayıs 2023 18:13

    Ne ekonomisi.görmüyormusunuz ekonomi süper.