E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSavunma sanayi fabrikasında yangın---

Savunma sanayi fabrikasında yangın

Savunma sanayi fabrikasında yangın
16 Ağustos 2023 - 20:13 borsagundem.com

Kırıkkale'de bir savunma sanayi fabrikasında yangın meydana geldi. Yangın sonucu can kaybı yaşanmazken fabrikada büyük çapta hasar meydana geldi

Kırıkkale'de savunma sanayi fabrikasında yangın meydana geldi.

Ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınan yangın söndürülürken, fabrikada büyük çapta hasar oluştu.

Yangında, yaralanan işçi Medet Bozbıyık sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bozbıyık'ın vücudunun bazı bölgelerinde yanıklar oluştu.

"CAN KAYBI YOK"

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, "Öğleden sonra savunma sanayi alanında faaliyet gösteren bir fabrikamızda yangın çıktı. Yangına, Yahşihan ve Kırıkkale belediyeleri ile MKE A.Ş.'ye ait itfaiye ve arama kurtarma ekipleri gelerek müdahalede bulundu. Herhangi bir can kaybı yok, o sevindirici. Arkadaşlarımız soğutma çalışmalarına devam ediyor. Allah bir daha yaşatmasın" dedi.

Bolu'da yerleşim yerine ulaşan yangın kontrol altına alındı

 

Hatay'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü

 

Bayrampaşa'da iş merkezinde yangın!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ17 Ağustos 2023 09:00

    Resmen sanki içeri de bir şeyler olalabilir ki hala konuyu çözmüş değiller.Her ay otomatiğe resmen bağladılar.

  • ASIM16 Ağustos 2023 23:10

    Hiç durmadan silah fabrikalarında bu sene ard arda büyük olaylar olmaktadır hayırdır .....buralarda bir şeylermi oluyor merak ediyoruz millet olarak.