E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞanlıurfa'da Suriyeli gerginliği---

Şanlıurfa'da Suriyeli gerginliği

Şanlıurfa'da Suriyeli gerginliği
11 Temmuz 2016 - 10:54 borsagundem.com

Şanlıurfa'da 22 yaşında bir gencin cep telefonunun bıçaklanarak gasp edilmesinin ardından gergin dakikalar yaşandı.

Şanlıurfa’da, işyerinden evine giden 22 yaşındaki Sedat Alındı’nın bıçaklanarak cep telefonu gaspedildi. Gencin oturduğu mahalle sakinleri, gaspın Suriyeliler tarafından yapıldığını öne sürerek mahallelerindeki Suriyelilere tepki gösterdi.

Olay, gece saatlerinde Türk Meydanı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Sedat Alındı önünü kesen 4 kişi tarafından kolundan bıçaklandı ve cep telefonu gasp edildi. Sedat Alındı’nın bıçaklandığını gören mahalle sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kolundan yaralanın Alındı, tedavisi yapılırken polis ise kaçan şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.

Gece ise aralarında muhtarın da olduğu çoğunluğu çocuk bir grup mahalle sakini parkta toplanarak Suriyelilere tepki gösterdi. Kalabalık adına konuşan Türk Meydanı Mahalle Muhtarı Mustafa Sarıkınacı, tedirgin yaşadıklarını öne sürerek, "Artık ne huzur, ne de can güvenliğimiz kalmadı. Biran önce bu kişilerin insanlarımıza karşı gasp ve hırsızlık olaylarının önüne geçilmesini istiyoruz" dedi.

Suriyelilere TOKİ konutları

 

Florya plajındaki 300 Suriyeli tartışma yarattı

 

‘Türkiye Suriye’de Esad’lı geçiş sürecine onay verebilir’

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)