E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSaadet Partisi adayını açıklıyor---

Saadet Partisi adayını açıklıyor

Saadet Partisi adayını açıklıyor
01 Mayıs 2018 - 09:04 borsagundem.com

Saadet Partisi, 24 Haziran seçimleri için cumhurbaşkanı adayını Türkiye Barolar Birliği Litai Konukevi’nde, bugün saat 10:00 başlayacak tanıtım toplantısında duyuracak

Saadet Partisi, 24 Haziran seçimleri için cumhurbaşkanı adayını bugün açıklayacak.

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamaya göre, aday, Türkiye Barolar Birliği Litai Konukevi’nde, saat 10:00 başlayacak tanıtım toplantısında duyurulacak.

Açıklamasında ‘Seçimle ilgili yetkili organlarında gerekli değerlendirmeleri yaptığını ve titiz bir şekilde yürütülen anket, istişare, görüşmeler neticesinde adayın belirlendiğini’ belirten Saadet Partisi, üyeleri arasında bir temayül yoklaması yaparak dört ismi oylamaya sunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Özbir01 Mayıs 2018 21:47

    KOMÜNİSTLER, sosyalistler, PKK'nın partisi, İslam düşmanı Batı, ABD alayı Karamollaoğlu'nu kalbden destekliyor(!) BAŞKAN TAYYİP'imizin seçimi kaybetmesi için kime görev verildiğini ibretle görüyoruz ve 24 HAZİRAN'DA BÜTÜN OYUNLARI BOZUYORUZ!..

  • Vatansever01 Mayıs 2018 09:44

    Ya bırakın bu işleri sırf Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olduğu için emperyalistlerin parlatıp sunmaya çalıştığı KARAmolla aldığı oy yüzde 1 geçmez Banu’da muhtemelen CHP den alacak😂😂😂

  • Olpk01 Mayıs 2018 14:48

    Emperyalistlere hizmet eden sensin buko. İthalata bak, suriyeye bak anlarsın

  • wers01 Mayıs 2018 09:32

    saadet partisi bile açıkladı fakat chp hala aday bulamadı komediye bakın