E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya: İki Ukrayna İHA'sını düşürdük!---

Rusya: İki Ukrayna İHA'sını düşürdük!

Rusya: İki Ukrayna İHA'sını düşürdük!
24 Eylül 2023 - 17:51 borsagundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus hava savunma sistemlerinin Kursk ve Belgorod bölgelerinin hava sahasında Ukrayna’ya ait iki insansız hava aracını düşürdüğünü bildirdi.


Bakanlıktan yayınlanan açıklamaya göre Rus hava savunma sistemleri, Kursk ve Belgorod bölgelerinin hava sahasında Ukrayna’ya ait iki insansız hava aracını (İHA) düşürdü.

Açıklamada, “24 Eylül 2023 tarihinde Moskova saatiyle 14.40 sularında Kiev rejiminin Rusya Federasyonu topraklarındaki tesislere uçak tipi İHA ile terör saldırısı düzenleme girişimi engellendi. Nöbette olan hava savunma sistemleri, Belgorod ve Kursk bölgelerinin üzerinde Ukrayna’ya ait iki insansız hava aracını imha etti” ifadelerine yer verildi.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri bugün daha erken saatlerde de Rusya’nın Belgorod bölgesini hedef almış, Ukrayna’ya ait İHA Kursk kentinin merkezinde yer alan bir idari binayı vurmuştu. Vali Roman Starovoyt, saldırı sonucu binanın çatısının hafif hasar aldığını açıklamıştı. (Sputnik)

Rusya'dan yıl sonu dolar tahmini

 

Lavrov: Tahıl konusunda bize yalan söylendi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)