E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriReddit halka arz için başvuruda bulundu---

Reddit halka arz için başvuruda bulundu

Reddit halka arz için başvuruda bulundu
23 Şubat 2024 - 08:06 borsagundem.com

Sosyal medya platformu Reddit Inc. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na halka arz için başvuruda bulunduğunu duyurdu

San Francisco merkezli şirket Reddit Inc. ilk halka arz için başvuruda bulundu. Şirket, yılın en büyük halka arzlarından biri olacak şekilde, planını ilk kez gizli olarak sunmasının üzerinden iki yıldan fazla bir süre geçtikten sonra, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) halka arz için başvuruda bulundu.

Reddit, halka arz için önerilen şartları, bir listelemedeki değerlemesi de dahil olmak üzere, daha sonra yapılacak bir başvuruya kadar açıklamayacak.

Bloomberg News'in haberine göre, şirkete halka arzda en az 5 milyar dolarlık bir değerlemeyi göz önünde bulundurması tavsiye edildi ve hisseleri Mart ayında pazarlamaya başlayabilir.

Dosyalamaya göre 2005 yılında kurulan Reddit, dördüncü çeyrekte ortalama 73,1 milyon günlük aktif tekil ziyaretçi sayısına ulaştı.

Şirket 2023 yılında 804 milyon dolar gelirle 90,8 milyon dolar net zarar bildirirken, bir önceki yıl 666,7 milyon Dolar gelirle 158,6 milyon dolar net zarar bildirmişti.

Reddit, halka arza hazırlanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )23 Şubat 2024 10:07

    bunlar belirtmedi net rakam ama btc eter  birde alt coın aldık dedi. spekulatif de olabilir. artan paralar ile... hişsse senetleride o bakımdan ilgi görebilir.  kendi firmalarını krıpto paralara endekslemeyi bir ateşleme ve geleceğe dair bir kumar yapıyorlar sankı. btc  arttı hiisemız arttı yada btc düştü hisse düştü gibi. bir kaldıraç ... ilginç olacak gibi. bakıcaz