E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriReddit, halka arza hazırlanıyor---

Reddit, halka arza hazırlanıyor

Reddit, halka arza hazırlanıyor
29 Ocak 2024 - 07:54 borsagundem.com

Reddit, ilk halka arzı için en az 5 milyar dolarlık bir değerlemeyi dikkate alması gerektiği yönündeki geri bildirimleri değerlendiriyor

Sosyal medya ve haber platformu Reddit Inc. ilk halka arzı için potansiyel yatırımcılarla yaptığı ilk görüşmelerde, en az 5 milyar dolarlık bir değerlemeyi dikkate alması gerektiği yönündeki geri bildirim aldı.

San Francisco merkezli sosyal medya şirketi ve danışmanlarının tek haneli milyarların ortasında bir değerleme hedeflediğini söyleyen kişiler, bilgiler özel olduğu için isimlerinin açıklanmasını istemedi. Söz konusu kişiler, nihai rakamın halka arz piyasasının yeni yeni toparlanmasına bağlı olacağını söyledi. Kaynaklar, Reddit'in Mart ayına kadar olası bir halka arzı düşündüğünü de vurguladılar.

Reddit'in borsada işlem görmeyen hisseleri için yapılan özel alım satımlarda şirkete 5 milyar doların altında değer biçildi. Rainmaker Securities'in platformundaki potansiyel alıcılar 4,5 milyar ila 4,8 milyar dolar arasında bir değere işaret eden teklifler sundu.

Halka arzla ilgili görüşmeler devam ediyor ve değerleme hedefi ve zamanlama gibi ayrıntılar değişebilir. Reddit'in bir sözcüsü yorum yapmayı reddetti.

Reddit, halka arzı iki yatırım bankasıyla yapacak

 

Reddit'ten ABD'de halka arz başvurusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)