E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReal Madrid'de büyük skandal: 4 oyuncu gözaltında---

Real Madrid'de büyük skandal: 4 oyuncu gözaltında

Real Madrid'de büyük skandal: 4 oyuncu gözaltında
14 Eylül 2023 - 21:19 borsagundem.com

İspanyol polisi ismi açıklanmayan 4 Real Madrid oyuncusunu çocuklarla ilgili cinsel içerikli film paylaştıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

İngiliz haber ajansı Reuters, Real Madrid altyapısında oynayan 4 futbolcunun çocuk istismarı şüphesiyle gözaltına alındığını açıkladı. Real Madrid yöneticileri durumla ilgili henüz açıklama yapmadı.

El Confidencial gazetesi daha önce kaynaklardan alıntı yaparak, gözaltına alınanların altyapı akademisi, yedek takım ve üçüncü takımdan üç oyuncu olduğunu ve davanın reşit olmayan çocuğun annesinin 6 Eylül'de Kanarya Adaları'nda yaptığı Polis şikayetinden kaynaklandığını bildirmişti.

REAL MADRID'DEN AÇIKLAMA

İspanyol kulübü, konuyla ilgili resmi açıklama paylaştı:

"Bir Castilla oyuncusu ve üç Real Madrid C oyuncusu, WhatsApp'ta özel bir videonun yayıldığı iddiasıyla ilgili bir şikayet üzerine ifade verdi. Kulüp, gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunda, uygun önlemleri alacaktır."

BİR ANNENİN ŞİKAYETİ ÜZERİNE…

Haberde yer alan detaylara göre reşit olmayan bir çocuğun annesi 6 Eylül’de ihbarda bulunarak, tutuklananlardan birinin, kızının videosunu kaydedip dağıttığı ihbarında bulundu. Olayların Kanarya Adaları’nda meydana geldiği iddia ediliyor.

Olaya karışan isimler bu sabah gözaltına alındı ve soruşturma için polis merkezine götürüldü. Müfettişler videonun yayıldığı cep telefonunun analizine devam etmek ve soruşturmayı ilerletmek için olaya karışan başka kişilerin olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)