E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemProf. Dr. Naci Görür'den Marmara depremi yorumu---

Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara depremi yorumu

Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara depremi yorumu
08 Kasım 2023 - 04:16 borsagundem.com

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi’nde meydana gelen depremi değerlendirdi. Görür,''Öncü falan demek, spekülasyon yapmak doğru değil'' dedi

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi’nde meydana gelen depreme ilişkin, "Öncü falan demek, spekülasyon yapmak doğru değil" dedi..

Saat 23.05'te Balıkesir açıklarında Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Depremin Marmara'da birçok ilde hissedildiği de bildirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,, Marmara Denizi’nde meydana gelen depremi değerlendirdi.

Eski adıyla Twitter olan X üzerinden açıklama yapan Prof. Dr. Görür, şunları yazdı:

“Arkadaşlar, Marmara’da Harmanlı, Erdek/Balıkesir’de 4,5 deprem oldu (bknz: Şekiller). Deprem, deprem beklediğimiz KAF’ın kuzey kolunda olmadı. Aksine Erdek kuzeyinden geçen mormal atım bileşeni olan güney kolu üzerinde oldu. Öncü falan demek, spekülasyon yapmak doğru değil.”

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Deli08 Kasım 2023 07:56

    Kader olabilir .

  • ataşehirli08 Kasım 2023 07:13

    sayın hocam ataşehir içerenköy istanbulun en merkezi yerinde hala 4 senedir imar çıkartmayan ataşehir belediyesi meclis üyeleri ibb meclis üyeleri sorumlu değilmi.bir deprem olsa yüzbinlerce insan enkaz altında kalacak.ataşehir ve ibb hala imar çıkartacak.insanlar korku içinde .chp genel başkanı Sayın Özel bu konuya acil el atmalı.

  • ataşehirden08 Kasım 2023 07:42

    kesinlikle doğru yazmış arkadaşım.ilgezdi sendromu tüm ataşehiri kapladı.gidin bakın migrosun olduğu göbekteki ışıklı  Atatürk yazısı bile 3 senedir çalışmıyor.bu sene hepten kararttılar.chp yönetimi kılıçdaroğlunun has adamı torpilli ilgezdiyi bu seneki seçimde değiştirmezse işi zor çok zor.bu imar işide doğru ataşehir belediyesi çiftlik olmuş yatma yeri .5 senedir çıkartmadılar imarları çok arkadaşımız isyanda o bölgelerde .ve kabak chp ve akapa partisine patlayacak aradan iyi parti sığrılacak. imar bekleyen varsa da bu ilgezdiden iş beklemesinler başlarının çaresine baksınlar bence .gerçi kılıçdaroğlu gitti Sn.Özel belki bir el atar.kılıçdaroğlunu verdiği zarar sınırsız .mış gibi he de konuş bakalım dan öte gidemedi .he de ci oldu