E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon: 19 gözaltı---

PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon: 19 gözaltı

PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon: 19 gözaltı
03 Nisan 2023 - 13:22 borsagundem.com

PKK/KCK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen Devrimci Gençlik Hareketi'ne yönelik İstanbul ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda 19 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve örgütlü suçlar Soruşturma Bürosu tarafından, PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) içerisinde örgüte eleman aktarımı sağlayanlara yönelik soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile İzmir Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda PKK/KCK terör örgütünün kırsal alanına eleman aktarımı faaliyetinde bulundukları yönünde bilgi üzerine şüpheliler teknik takibe alındı. Yapılan teknik dinleme sonucunda 22 şüpheliyi yakalamak için İstanbul ve İzmir'de toplam 20 adrese operasyon yapıldı. Operasyonlarda 19 şüpheli gözaltına alındı.  Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

FETÖ ve PKK/PYD mensupları Edirne sınırında yakalandı

 

PKK'nın para kasasına MİT operasyonu

 

Suriye sınırında 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KARTAL03 Nisan 2023 15:43

    Operasyon olması önemli değil ki.chp iktidara gelir gelmez abdullah öcalan osman kavala selahattin demirtaş tüm pkk ve fetöcüleri deaşlıları sebest bırakacağına dair haberleri okuyoruz.ne olacak bu ülkenin hali.