E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK hedefleri ‘NEB’le vuruldu---

PKK hedefleri ‘NEB’le vuruldu

PKK hedefleri ‘NEB’le vuruldu
08 Nisan 2016 - 04:42 borsagundem.com

Kuzey Irak’ın Kandil bölgesindeki toprak altı ile mağara içindeki PKK barınakları, nüfuz edici bomba kullanılarak imha edildi

Genelkurmay Başkanlığı, “Dört F-4 2020 ve altı F-16 ile yapılan sınır ötesi harekâtta, Irak’ın Kuzeyinde Kandil’in Zap bölgesinde terör örgütüne ait tespit edilen toprak altı barınak ve mağaralardan oluşan hedefler Milli Mühimmat NEB (Nüfuz Edici Bomba) kullanılmak suretiyle tam isabetle vurularak imha edilmiştir” açıklaması yaptı.

Hakkari Yüksekova’da PKK’lıların kullandığı istihbaratı alınan bir mağara ve bazı mevzileri F-16 uçakları tarafından imha edildi. Diğer operasyonlar ise şöyle:
- Bitlis’in Mutki ilçesinde köy korucusu Rıfat Kaya’nın şehit edilmesinin ardından terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda bir terörist etkisiz hale getirildi, 2 örgüt mensubu gözaltına alındı.
- Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) görevli doktorlardan bir kısmı, sağlık desteği vermek için Yüksekova Devlet Hastanesinde göreve başladı.
- Diyarbakır Sur ilçesinde yıkılan binaların hafriyatlarının döküldüğü alanda bir ceset bulundu.
- Iğdır’da Mehmetçik, aralarında kendilerine taş atan köy çocuklarının da bulunduğu yaklaşık 10 bin öğrenciye oyuncak dağıttı.
- Bolu’da hücre evine yapılan operasyona iki terörist öldürüldü. Evde 2 kilo A4, 3 kilogram C4 tipi patlayıcı ele geçirildi, 2 kişi de gözaltına alındığını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)