E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPeş peşe acı haber! Şırnak'ta 2 asker şehit oldu---

Peş peşe acı haber! Şırnak'ta 2 asker şehit oldu

Peş peşe acı haber! Şırnak'ta 2 asker şehit oldu
04 Mart 2016 - 11:10 borsagundem.com

Acı haberler peş peşe geldi.. Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 2 asker şehit düştü.

Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına  yönelik operasyonda 2 asker şehit oldu.

İlçede PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan  çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılması, halkın can ve mal  güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik  güçlerince 18 Şubat'ta başlatılan "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım  Operasyonu" sürüyor. Operasyonda teröristlerin saldırısı sonucu 2 asker şehit düştü.

MARDİN'DEN DE BU SABAH 2 ŞEHİT HABERİ GELMİŞTİ

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lılar Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile bitişiğindeki lojmanları bombalı araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polis şehit olurken, polis ve lojmanlarda oturan sivillerinde aralarında olduğu 14 kişi yaralandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bitişiğindeki lojmanlara eş zamanlı bombalı saldırı düzenlendi. Çok sayıda ambulansın istendiği bölgede şehit ve yaralıların olduğu öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)