E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPereira tribüne gönderildi---

Pereira tribüne gönderildi

Pereira tribüne gönderildi
05 Ağustos 2015 - 23:15 borsagundem.com

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçının Alman hakemi Felix Zwayer, karşılaşma sırasında verdiği kararlarla sarı lacivertlileri çileden çıkardı.

İkili mücadelelerde takdir haklarını hep Ukrayna ekibinden yana kullanan Zwayer, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'yı saha dışına gönderdi. Pereira'nın atılmasına neden olan olay ise 61. dakikada gelişti.

Orta alanın hemen kenarında maçı seyreden Pereira'nın hemen önünde Josef de Souza ile Fred ikili mücadeleye girdi. Shakhtarlı oyuncu bu mücadele sonrasında kendini yere bırakırken, hakem de faul kararı verdi. Pereira bu sırada önüne düşen topu yerdeki Fred'e verdi ve Shakhtarlı futbolcuyu kolundan tutup kaldırmak istedi. Fred tepki verince ortalık bir anda karıştı.

SRNA KOŞA KOŞA GELİP PEREIRA'YI İTTİ
Shakhtar Donetsk kaptanı Srna, olayla hiç ilgisi olmamasına rağmen koşarak gelip Pereira'yı itti. İki takımın diğer oyuncuları ve idarecileri de tartışmaya katıldı. Shaktar teknik ekibinden bazı kişiler Fenerbahçe yedek kulübesine kadar gelerek takım menajeri Hasan Çetinkaya’ya karşı sert söylemlerde bulundu. Tartışma, hakemin araya girmesişle sona erdi. Ancak Pereira hakem Zwayer tarafından oyundan atıldı.

PENALTIDAN SONRA TAHRİK ETTİLER
Bu olayın 1 dakika sonrasında Shakhtar Donetsk penaltı kazandı. Hakem penaltı düdüğünü çalınca Ukrayna ekibinin yedek kulübesinden çıkan bir idareci, Fenerbahçe yedek kulübesine kadar gelerek hareket çekti ve tartışmalar yeniden başladı. Fenerbahçeliler'in 4. hakeme itirazları sonuç vermedi ve Shaktarlıların tacizi cezasız kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)