E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Kilit Harekatı bölgesine basın turu---

Pençe-Kilit Harekatı bölgesine basın turu

Pençe-Kilit Harekatı bölgesine basın turu
14 Ocak 2023 - 18:00 borsagundem.com

MSB, Pençe-Kilit Harekatının düzenlendiği bölgeyi basın mensuplarına açtı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, sınırdan teröristlerin geçişini engellemek amacıyla 17 Nisan 2022'de başlattığı Pençe-Kilit Harekatı devam ediyor.

Harekat kapsamında bugüne kadar 506 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristler tarafından kullanıldığı tespit edilen 575 mağara, sığınak ve barınağın imha edildiği operasyonda, 2002 mayın/el yapımı patlayıcı, 1182 silah ve 538 bin 413 mühimmat ele geçirildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mehmetçiğin zorlu hava ve arazi şartlarında gerçekleştirdiği harekatı yerinde göstermek amacıyla basın turu düzenledi. Sabah saatlerinde Ankara’dan Hakkari'ye gelen basın mensupları, daha sonra harekatın gerçekleştirildiği bölgeye en hakim noktaya ulaştı.

Basın mensupları, sınırın sıfır noktasında yaklaşık 2050 rakımlı tepeden terör unsurlarının bulunduğu noktaların yerli ve milli silah sistemleriyle vurulduğu anları yerinde gözlemledi.

Pençe Kilit'ten acı haber: Komando Binbaşı şehit düştü

 

Pençe Kilit operasyonunda yaralanan asker şehit oldu

 

Pençe Kilit'te 7 terörist etkisiz hale getirildi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vs15 Ocak 2023 15:38

    ey sanli bayragimiz ne guzel dalgalaniyorsun masallah chp de hdp ile gorusurken arka fondan turk bayragini kaldirip gorusuyor gelde guven bunlara

  • baran15 Ocak 2023 04:07

    Sansaryan köpeği cevap ver!  Sen Türk Askeri ve komutanları ile niye uğraşıyorsun?   Ne Amerika ya ne pkk ya ne ypg ye ne üç harhli itlere tek laf etmezsin. Ama terörsi gebetince Siha dan İha dan TSK dan ratsız olursun. Sansaryan söyle bize sen bir o..... çocuğu musn?  Savunöa sanayi bütçesini kıslmasını isteyen Ermen ve Rum i itler hepiniz yaynı lağım kuyusundasınız Allah belanızı vermesi an meselesi