E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe Kilit'ten acı haber: Komando Binbaşı şehit düştü---

Pençe Kilit'ten acı haber: Komando Binbaşı şehit düştü

Pençe Kilit'ten acı haber: Komando Binbaşı şehit düştü
05 Aralık 2022 - 23:09 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerin şehit olduğunu açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütünün döşediği el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman'ın şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi: 

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 05 Aralık 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının (EYP) patlaması sonucu kahraman silah arkadaşımız P.Komd.Bnb. Mehmet DUMAN şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Pençe-Kilit" mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (06 Aralık 2022 07:39

    Bu milletin başına kurulan oyunlar hiç bitmiyor. Oyunları bitirmek için askerimiz kadar, siyasilerimizinde stratejık programlar ve planlarla daha etkin olarak kendi alanlarında başarılara imza atması lazım. Askerimiz büyün dış güçlerin stratejık oyunlarını masalarını dağıttıklarını biliyoruz. aynı başarıyı siyasilerimizinde yapması dileklerimle... Mekanları cennet , gerçek vatan sever bu askerlerimizin. ama aileleri bıraktıkları hayalleri bizleri incitiyor... Şehitlik mertebesi bile bile görevlerini yapan insanlar millet ve devlet inancını asla kaybetmeyen insanlardır. Bu insanlarımın hayallerini asla yarım bırakmamalıyız.