E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe Kilit operasyonunda yaralanan asker şehit oldu---

Pençe Kilit operasyonunda yaralanan asker şehit oldu

Pençe Kilit operasyonunda yaralanan asker şehit oldu
28 Kasım 2022 - 22:15 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Kilit harekatında yaralanan Uzman Çavuş Halil Yiğit'in kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu

Yurt genelinde terörler mücadele kapsamında operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Hain teröristlerle mücadele sürerken Irak'ın kuzeyinden üzücü bir haber geldi.

Yaralanan asker de şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu 3 askerimiz şehit olmuş, 2 askerimiz de yaralanmıştı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yaralanan askerlerden biri olan Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit'in de şehit olduğunu bildirdi.

"Kederli ailesine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz"

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 27 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Halil İbrahim YİĞİT yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 28 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Pençe-Kilit" mesajı

 

Pençe-Kılıç Harekatı sonrası Yunanistan'da panik!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)