E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Kilit bölgesinden acı haber: 1 şehit---

Pençe-Kilit bölgesinden acı haber: 1 şehit

Pençe-Kilit bölgesinden acı haber: 1 şehit
24 Ağustos 2023 - 16:42 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce acılan taciz ateşiyle ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir'in kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 24 Ağustos 2023 tarihinde bir üs bölgesinden yol emniyetine çıkan unsurlara bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Ali Demir ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

BAKAN GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit Demir için taziye mesajı yayımladı. Güler, taziye mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 24 Ağustos 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

ALİ DEMİR'İN SULTANBEYLİ'DEKİ EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir'in Sultanbeyli'deki evine Türk bayrakları asıldı.

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yürütülen Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, üs bölgesinden yol emniyetine çıkan unsurlara bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu Piyade Uzman Çavuş Ali Demir ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Ali Demir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİTİN EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI 

Acı haberin verilmesi üzerine Ali Demir'in Sultanbeyli Hamidiye Mahallesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Türk bayrakları asılan şehidin evinin önünde taziye çadırı kurularak dualar okundu. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin, Ali Demir'in ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu. Aslen Ordu'nun Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Ali Demir'in 2 yıllık evli olduğu ve eşi Sultan Demir'in de Elâzığ'da görevli polis olduğu öğrenildi. Şehit Ali Demir'in yarın Ordu'nun Akkuş ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)