E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzgür Özel adaylığını mı açıklayacak?---

Özgür Özel adaylığını mı açıklayacak?

Özgür Özel adaylığını mı açıklayacak?
13 Eylül 2023 - 00:20 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Grup Başkanı Özgür Özel, "Kurultay sürecine dair cuma günü basın toplantısı yapacağım" dedi. Özel'in bu açıklaması akıllara, "Adaylığını mı açıklayacak" sorusunu getirdi

Genel seçimlerden sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı değişim hareketinin içinde yer alan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı. Özel, "İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım." dedi. Kulislerde dolaşan iddiaya göre, Özel'in genel başkanlığa adaylığını açıklayıp grup başkanlığından istifa etmesi bekleniyor.

CHP'DE DEĞİŞİM TARTIŞMASI

14 ve 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden mağlubiyetle ayrılan CHP'de tartışmalar bir anda alevlendi. Seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 29 Mayıs sabahı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı değişim mesajı verdi. CHP'de "değişim" tartışmalarının öncüsü olan İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda partinin ileri gelen isimleriyle gizli online bir toplantı da yaptı.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Toplantıya ait görüntüler basına sızdırılırken, tartışmalara yol açan toplantıda CHP Grup Başkanı Özgür Özel de yer aldı. İmamoğlu gibi parti içinde değişimden yana olan Özgür Özel, bugün Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Özgür Özel, şunları söyledi: "Bugün saat 14.00'te Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdim. İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım."

"GENEL BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK" İDDİASI

Özgür Özel-Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi ile ilgili Ankara kulislerinde çarpıcı bir iddia konuşulmaya başlandı. Özel'in Kılıçdaroğlu'na genel başkan adaylığı sürecine ilişkin bilgi verdiği iddia edildi. Özel'in yarın adaylığını açıklaması ve Grup Başkanlığı'ndan istifa etmesi; cumartesi günü ise CHP İzmir İl Kongresi'ne katılmasının beklendiği öne sürüldü.

ÖZEL'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde konuşan Özgür Özel, "Şimdi yaşadığımız süreç beni adaylığa o günden daha fazla yaklaştırdı. Bu işin sonunda bir adaylık olursa o özgüvenim, o inancım, o kararlığım var" demişti.

CHP'de değişim süreci: Özgür Özel'den 'adaylık' açıklaması

 

Bahçeli: Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel derim

 

CHP'de 'Özgür Özel' bombası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vd13 Eylül 2023 12:06

    Bu bırak türkiyeyi dünyayı yönetir ?

  • Berber Bekri 13 Eylül 2023 00:58

    6.cı döneme mi girdi ne yetmezmiş gibi bire Genel Başkanlığa aday...30 yıldır ne yaptın da Genel Başkan olunca ne yapacaksın olurssn chp nin son başkanı olursun kapıya da kilidi vurursun bu yazdıda burda dursun