E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzbek'ten Ali Koç'a sert tepki---

Özbek'ten Ali Koç'a sert tepki

Özbek'ten Ali Koç'a sert tepki
01 Ağustos 2023 - 12:49 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yüksek divan kurulu temmuz ayı olağan toplantısında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yüksek divan kurulu temmuz ayı olağan toplantısında yaptığı açıklamalarda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile ilgili, "Yöneticisine söyledim. Çıkalım, eteğimizdeki taşları dökelim, kamuoyu da rahat etsin, biz de rahat edelim, gerginlik bitsin bir daha da konuşmayalım. Yönetici, 'O senin karşına çıkamaz ki hitabet kabiliyeti yok" ifadelerini kullanmıştı.

Daha sonra Fenerbahçe camiasının önde gelen isimlerinden Selim Soydan da bu yöneticinin Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk olduğunu iddia etmişti. Dursun Özbek, konuyla ilgili, "İkinci başkanım Metin Öztürk kardeşimi bir polemik içine çekmeye çalışıp, buradan Galatasaray'a vurmaya çalışıyorlar. Kendisi iyi bir Galatasaraylıdır, neyi ne zaman söyleyeceğini de çok iyi bilir" dedi.

"METİN ÖZTÜRK KARDEŞİMİ BİR POLEMİK İÇİNE ÇEKMEYE ÇALIŞIP, BURADAN GALATASARAY'A VURMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Galatasaray'ı karıştırmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Dursun Özbek, "İkinci başkanım Metin Öztürk kardeşimi bir polemik içine çekmeye çalışıp, buradan Galatasaray'a vurmaya çalışıyorlar. Kendisi iyi bir Galatasaraylıdır, neyi ne zaman söyleyeceğini de çok iyi bilir. Bu Ali Cengiz oyunlarını yapanlara hatırlatmak isterim; onlar giderken biz dönüyorduk. Anlaşılıyor ki, açıklamalarında dedikleri gibi fıtratlarında olmayan şeyleri yapmaya başladılar. Yalnız ben şimdiden söyleyeyim, Galatasaray'ı karıştırmaya ne güçleri, ne kalibreleri, ne de geçmişleri yeter" şeklinde konuştu.



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hikmet Cerrah02 Ağustos 2023 08:50

    Ali Koç, eline bir çamur kovası  almış, herkese bulastırıyor. Eski hocasına, Aziz Yıldırıma, gsye... Yahu arkadaş, hep sen mi haklısın... Başarısızlığını kapatmak için her şey yapıyorsun. Kaç yıldır başkanlık yapıyorsun şampiyonluğun yok. Sen ne anlatıyorsun!!!!!!

  • Agah var01 Ağustos 2023 19:41

    Futbolcu yetiştirin tek bildiğiniz hergün dünya paraya futbolcu almak türk sporuna hiç bir katkınız yok verin yabancıya $ ları

  • Sorgun01 Ağustos 2023 19:28

    Ali koç yakında takımı araplara devreder alan yok bakan yok aziZi özleriz

  • baran01 Ağustos 2023 19:02

    Birbiriniz yemekten başka bir iş bilmez misiniz. ?  Türk Futbolunu nasıl geliştiririz  veyahut Futbolcu pazarında  gereksiz fiyat arışları için centilmenlik anlaşması mesela. Olsun canım borcunuzu nasılsa devlet bankaları kompanse ediyor.  Vatandaşta ağzı açık ayran budlası gibi seyrdediyor.  Pahalı ve yıldız transferi olunca  havalara zıplıyor.  Ahmaklık bu değil de nedir.

  • Sedat01 Ağustos 2023 18:35

    Koca koca adamlar sanki devlet kurtarıyorlar Sporun gerçeğinden tamamen uzak kendilerine pahalı bir zevk haline getirmişler ve ne yazık ki halkın mantık duvarlarınıda tahrip etmişlerKeşke insanlarımız Başarı ile sevinmeye devam etseler