E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOruç Reis için yeni Navtex ilanı---

Oruç Reis için yeni Navtex ilanı

Oruç Reis için yeni Navtex ilanı
01 Kasım 2020 - 13:59 borsagundem.com

Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Doğu Akdeniz'de çalışma yürüteceği alan için 14 Kasım'a kadar sürecek yeni Navtex (denizcilere duyuru) ilan edildi.

İlana göre, Oruç Reis sismik araştırma gemisinin 14 Kasım'a uzatılan Doğu Akdeniz'deki çalışmalarına, Ataman ve Cengizhan isimli gemiler eşlik etmeyi sürdürecek.

Oruç Reis sismik araştırma gemisi, kıta sahanlığı ve doğal kaynak aramaları başta olmak üzere her türlü jeolojik, jeofizik, hidrografik ve oşinografik araştırmaları gerçekleştirebiliyor.

Dünyadaki tam donanımlı ve çok amaçlı ender araştırma gemilerinden biri olan Oruç Reis'te, 2 ve 3 boyutlu sismik, gravite, manyetik olarak jeofizik araştırması yapılabiliyor. Gemi, 8 bin metre derinliğe kadar 3 boyutlu, 15 bin metre derinliğe kadar iki boyutlu sismik operasyonları gerçekleştirebiliyor.

Ege'de karşılıklı NAVTEX'ler iptal

Türkiye, Oruç Reis için yeni Navtex ilan etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif01 Kasım 2020 18:19

    yiğit yurttaşlarımız,işçi,köylü ,emekli ve devrimci  proleterya gemi yemiycek.bu insanlar aç ..bu kesimlere akp iktidarı yedikleri pastanın   birazcık kırıntılarından verse mesela her bir yurttaşımıza en az 50 bin tl.yardım çıksa o vakit bu iktidarı alkışlarım.yoksa bu iktidar benim nazarımda ,holding ,kobi , müteahhid ve patron dostu olarak kalacaktır.

  • Gürel01 Kasım 2020 16:43

    Sadece ayçiçek yağı 35 TL’den 60 TL oldu.Asgarı ücret aynı gerisini siz düşünün

  • Borsaci01 Kasım 2020 16:34

    6.navtex ustuste pazar gunu seans acilmadan once aciklaniyor.Daha bir tane haftaici mesai gununde aciklanan navtex arsivlerde goremedim.Yaniliyorsam ozur dilerim.Aciklamasi gerekiyordur ona sozumuz yok en uygunu budur ama neden bu navtexler hep pazar gunu ogleden sonra ya da seans acilisi oncesi aciklaniyor?

  • Er01 Kasım 2020 15:56

    Teget gecmedimi bu sefer

  • Dolarzede01 Kasım 2020 15:16

    Siyasiler doviz almış belli etti