E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOHAL kalkıyor---

OHAL kalkıyor

OHAL kalkıyor
18 Haziran 2018 - 15:53 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, OHAL'in süresi bitince kalkacağını belirtti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun mitinginde halka hitap etti ve OHAL'in kaldırılacağını söyledi.

Erdoğan, OHAL'i süresi bitince kaldıracaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Sizleri saygı ile selamlıyorum Samsun. Muhteşemsin Samsun. Havalimanından gelene kadar Samsun bir başkaydı bugün kabına sığmıyorsun. Samsun bizim göz bebeğimiz. Samsun bizim yoldaşımız. Biz birileri gibi sadece Samsun'u seçim zamanlarında hatırlamıyoruz. Son 4 yıl içerisinde 5 kez Samsun'a geldim. Sizlerle dertleştim.

SAMSUN'DAN YİNE REKOR BEKLİYORUZ

Samsun bizim yoldaşımız. Biz birileri gibi sadece Samsun'u seçim zamanlarında hatırlamıyoruz. Son 4 yıl içerisinde 5 kez Samsun'a geldim. Sizlerle dertleştim. Şimdi önümüzde kritik bir seçim var. Biz Samsun'dan yine rekor bekliyoruz. Samsun, 24 Haziran'da yeni bir rekore koşuyor muyuz? 24 Haziran'da mührü bir kez daha AK Parti'ye basıyor muyuz? Rabbim bu sevdayı kem gözlerden korusun. Rabbim bu güzel şehirdeki kardeşlik iklimini muhafaza eylesin.

1.300.000 KİŞİ YENİKAPI'YI DOLDURDU

Samsun dün İstanbul'u izlediniz mi? Sağanak yağış vardı ama bu yağmura rağmen dinlemediler. Bu davaya gönül veren 1.300.000 kişi Yenikapı'yı doldurdu. Kardeşlerim son 16 yılda Samsun bize nasıl sahip çıktıysa biz de Samsun'u hak ettiği yere getirmeye çalıştık.

ŞİMDİ YENİ BİR ADIM ATIYORUZ

Şehrimizi spor salonları, yüzme havuzları, kayak eğitim merkezi ile donattık mı? Bu bizim gençliğe verdiğimiz önemi gösteriyor. Şimdi yeni bir adım atıyoruz. Samsun eski stadını 102 bin karelik o alanı millet bahçesine döndürüyoruz. Talimatı TOKİ'ye verdim. Samsun yeşille zaten iç içe. Böyle bir millet bahçesi yemyeşil olacak. Samsun'u aynı zamanda sağlık merkezine döndürdük mü?

SEN DAHA BAŞLAMADAN BİTTİN

Şimdi Samsun'a bir de şehir hastanesi yakışır dedik. 900 yataklı bir şehir hastanesine de Samsun'a yapacağız. Biz yaparız, onlar konuşur. İhale süreci devam ediyor. Bakıyorsunuz muhalefet bunlardan da rahatsız. Bir de benim için utanmadan yorgun diyor, Bay Muharrem ben antrenmanlıyım. 16 yıl futbol, 40 yıl siyasette tecrübem var.

Sen daha başlamadan bittin. Niye? Senin yalandan başka sermayen yok ki. Sen iftiralara tek tek cevap vermeye değmezsin, seçime 5 gün kaldı.

SÜRESİ BİTİNCE BİZ OHAL'İ ZATEN KALDIRACAĞIZ

Neymiş OHAL'i kaldıracakmış, biz iktidara gelince OHAL'i kaldırdık. Terörle mücadele çerçevesinde süresi bitince biz OHAL'i zaten kaldıracağız. OHAL'in sanayiye, eğitime bir zararı var mı? Neden rahatsız oluyorsun? Benim dışımdaki adaylardan terörle mücadeleyle ilgili bir şey duydunuz mu? Şuan itibari ile Afrin'de 4600'ü aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Şuanda Kandil'e operasyonlar devam ediyor. İlk operasyonda 20 uçak kaldırdık ikinci operasyonda bunların dağ kadrosunu vurduk. Şuan biz öyle bir mücadele veriyoruz ki CHP'ye de HDP'ye de sesleniyorum. Biz şuanda milletimiz için beka mücadelesi için çalışıyoruz. Biz diyoruz ki er veya geç bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Biz icazeti milletimizden aldık.

MÜNBİÇ'TE ŞU ANDA DEVRİYE GEZME OLAYI BAŞLADI

Şuan biz öyle bir mücadele veriyoruz ki CHP'ye de HDP'ye de sesleniyorum. Biz şuanda milletimizin beka mücadelesi için çalışıyoruz. Biz diyoruz ki er veya geç bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Biz icazeti milletimizden aldık. Münbiç'te şu anda devriye gezme olayı başladı. Biz 81 milyonun tamamının refah düzeyini yükseltmeye çalıştık. Biz icraattan bahsediyoruz bunlar neyden bahsediyor? Samsunlu çiftçilerimize toplamda 2 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik.

SABAH KALKARLAR YALAN, AKŞAM KALKARLAR YALAN

Çıkıp diyor ki çiftçiye destek verilmiyor. Sabah kalkarlar yalan, akşam kalkarlar yalan. Samsun'da bir teknokent 2 AR-GE merkezi kurduk. Samsun, 24 Haziran'da tercihimizi bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Samsun vakit birlik vakti diyor muyuz? Hanımlar size inanıyorum, güveniyorum. 24 Haziran'a kadar gece gündüz çalışıyor muyuz? Gençler 24 Haziran'a kadar tüm gençlerimize AK Parti'yi anlatıyor muyuz?

BİR DE BUNUN ŞAİR YÖNÜ VARMIŞ

Milletimiz kısa sürede Bay Muharrem'in kodlarını çözdü. Genel Başkanı ile birlikte Anayasa Mahkemesine giderek MHP ile birlikte yaptığımız kanunun iptalini istediler. ABD'den telefon gelmeden, Edirne'den icazet almadan tek kelime edemedi. Belki yüzü kızarır diye eski kirli defterlerini açmaya devam edeceğiz. Taktığı maskeyi göreceksiniz. Bir de bunun şair yönü varmış ben buradan okumayacağım bunları siz zaten göreceksiniz. Biz 15 Temmuz'da milletimize çağrı yaptık herkes havalimanına geldi, korkaklar zafer anıtı dikemezler.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SİBEL YILMAZ19 Haziran 2018 02:09

    MİLYONLARIN BEĞENDİĞİ İCRAATLARI ELEŞTİREREK İKTİDARIN AÇIĞINI ARAŞTIRARAKTÜM YATIRIMLARI DURDURACAĞINI SÖYLEYEREKHİÇ KİMSENİN OY VEYA SEÇİM KAZANDIĞINI GÖRMEDİM.NE ZAMAN Kİ BİRİSİ ÇIKIPKENDİ PROJELERİ ÜZERİNDENSEÇİM ÇALIŞMASI YAPARSABİR ŞANSI OLABİLİR.MEYVE VEREN AĞACI TAŞLAMA POZİSYONUNA DÜŞEN,ASLA SEÇİM KAZANAMAZ.SONUÇ HEMEN HEMEN BELLİ DEKOALİSYONLU GÜNLERE GERİ DÖNMEK İSTEYEN MİHRAKLARAHALKIN VERECEĞİ CEVABIN ŞİDDETİBELLİ DEĞİL.SEÇİM DÖNÜP DOLAŞIP BU NOKTAYA GELİNCEHALKIN CEVABININ ŞİDDETİ DAHA DA ARTIYOR.FİKİR VEYA YTD..

  • mtu18 Haziran 2018 23:07

    seçimden sonra bahane bulurlar yine devam eder. inanmıyorum artık kabak tadı verdi yeter ya

  • Kara Koç18 Haziran 2018 22:38

    Ohali önce kaldıralım......sonra....yine getirelim.....sonra yine kaldıralım...Olmadı hepsi evin uşağına ....böyle değildi ama neyse anlayan anladı zaten...

  • .18 Haziran 2018 22:29

    ohal ı sanki muhalefet çıkarttıda, hukumet kaldırıyor. bukadar reklam ve propaganda bu bile seçim malzemesi oldu ya bişi demiyorum

  • Bika18 Haziran 2018 19:07

    AKP'nin seçim beyannamesinde OHAL'in kaldırılacağı yok, şu an OHAL'in süresi bitince kaldırılacağının söylenmesi fıkra gibi ! Nasreddin Hoca bir gün eşeğini koştururken düşer. Onu düşerken gören çocuklar:– A... Nasreddin Hoca eşekten düştü. Nasreddin Hoca eşekten düştü, diye alaya alırlar.Nasreddin Hoca, hiçbir şey olmamış gibi:– Önemi yok, çocuklar, der. Düşmesem de zaten inecektim.

  • kaktust18 Haziran 2018 18:38

    kalksa ne olur kalkmasa ne olur,başkanlık sistemi zagten o hal yönetiminden farkı yok,bütün yetki tek kişide,gerçi son 16 yıldır zagten tek kişide idi onu da not düşelim

  • AHMET ÖZBİR18 Haziran 2018 18:32

    REİS'im metrekareye beş hainin düştüğü günümüzde Allah aşkına bir yıl daha uzatın O H - al'imizi ağlatın TERÖRİSTİ !..

  • İhlas finans a kayyum18 Haziran 2018 17:51

    Dolar 7 olunca ohal kalkacak

  • eko18 Haziran 2018 17:48

    OHAL KALKSA NEOLUR KI MERKEZ BANKASI GIBI GECIKEN DEN HIC BIRSEY OLMAZ PATATES 5 SOGAN 5 TL FAKIRIN HALINE BAKAN YOK GECMIS OLSUN GECTI BOR UN PAZARI

  • tükoya sorular18 Haziran 2018 22:32

    kardeş sadece patates mi pahalı memlekette. soğan, domates, salatalık kaç para? tekstil, kırtasiye, yedek parça onlarda da geçen sene çok mu ekim yapıldı? bardağın dibinde bir damla su var onu görüyorsunuz. bardak boş artık boş!

  • Tüko18 Haziran 2018 20:42

    Geçen yıl patates soğan 50 kuruştu. Üretici ağlıyordu. Bu yıl ürün az. Üretici ekmedi. Piyasa dengesizliği işte. Seneye tekrar 50 kuruş 1 lira olur

  • Beyhan18 Haziran 2018 17:10

    Ohalde seçim mehtapta çay içmek gibi ...Terör bitene kadar ohale devam

  • İki soru18 Haziran 2018 16:50

    Şimdi neden kaldırmıyorsun? İnternet neden çekmiyor?

  • alabao18 Haziran 2018 18:17

    internet çekmiyor da ben bunu nasıl yazıyorum sen nasıl cevap veriyorsun.

  • hoca18 Haziran 2018 16:49

    Allah Muharrem İnce'den razı olsun. Önce Emekliliere ikramiye, şimdi de OHAL'in kaldırılması. CHP söyler, AKP zorla yapmak zorunda kalır:)

  • Aydın DOĞAN 18 Haziran 2018 16:44

    Ilk ohal açiklandiginda kısa bir donem demislerdi şimdi bunu yemeyiz ohali kaldirmakta cok gec kalindi

  • Ahmet 18 Haziran 2018 16:17

    Havuz medyası ve politikacıkarı hep Milli gelir dolar bazı da çok artmış tekerlenesi yapıyor. Pekiücretli çalışanın milli geliri niye dolar bazında eksilmiş hep.. neden asgari ücret dolar bazında yerle bir olmuş.

  • Osmanlı 18 Haziran 2018 16:15

    Ne yapın ne edin hdp yi baraj altında bırakın talimatı Harika . Ama kamuoyu önünde ne yapılıp ne edileceğini açıklayamam demesinde üstün politik bir stratejidir.

  • Son durak18 Haziran 2018 21:59

    Aman kardeşim osmanlı demek vahdettin gibi biri bi gün bi çıkar geçen ay ingiliz ihtiyarının önünde eğilir elini sıkar yine memleketi satar vahdettiner osmanlıda vardı bugünde başımızda varlar

  • YAVUZ SULTAN SELİM18 Haziran 2018 18:29

    Osmanlı ismi sana yakışmaz, olsa olsa Kostantin olur, Yorgi olur, Selo olur.

  • Son durak18 Haziran 2018 16:09

    Yalan ohal hiç bizaman kalkmıcak yönetim şekli değişti laiklik gitti dikta rejimi başladı asya banka para yatıran hapse girdi fetö bu ülkenin yetiştirdiği en örnmli zattır diyen kişi dışarda bakan olarak duruyor dikta rejiminde nasıl olsa ben akpliiym bana bişey olmaz diyen kardeşlerim sıranızı bekleyin her canlı diktatörlüğğn tadına bakıcak

  • AHMET ÖZBİR18 Haziran 2018 16:33

    FETÖ'cü, yalanlarınızı sizin büyük şeytanınızdan aldığınız talimatla mı burada kusuyorsunuz!

  • hehe18 Haziran 2018 16:02

    acun yarışma yapsın adı da O HAL TÜRKİYE ! olsun.

  • vatandas18 Haziran 2018 16:00

    Büyüksün Reis....

  • AHMET ÖZBİR18 Haziran 2018 18:25

    A D A M I N dibisin REİS ölümüne S E N İ N L E Y İ Z !..

  • hayri18 Haziran 2018 16:50

    Muharrem'in yancısı oldu bu iyice. Muharrem vaat ediyor, bu da onu taklit ediyor. (6)