E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖğretmenlere 'zorunlu hizmet affı' Resmi Gazete'de yayımlandı ---

Öğretmenlere 'zorunlu hizmet affı' Resmi Gazete'de yayımlandı

Öğretmenlere 'zorunlu hizmet affı' Resmi Gazete'de yayımlandı
18 Haziran 2023 - 09:22 borsagundem.com

Öğretmenlere zorunlu hizmet affı getirilen düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 16 Haziran tarihinden önce MEB kadrosuna girmiş yönetici ve öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri kaldırıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlere zorunlu hizmet affı getirilen düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan MEB Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında; 16.06.2023 tarihinden önce MEB kadrosuna girmiş yönetici ve öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri kaldırıldı.

Düzenlemeye göre ayrıca; yabancı uyruklu öğrencilerin eğitimine yönelik Bakanlık tarafından yürütülen projelerde öğretici/ öğretmen veya rehber danışman olarak görev yapan ve sonrasında MEB kadrosunda öğretmen olarak atananların hesaplarına, görevin yapıldığı hizmet alanı için öngörülen hizmet puanları dahil edilecek.

Erdoğan: Öğretmen atamalarını sürdüreceğiz

Tercih başvurusunda bulunamayan 234 engelli öğretmen atandı

TBMM kararı Resmi Gazete'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)