E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarNijerya dijital ekonomik bölge kurmayı hedefliyor---

Nijerya dijital ekonomik bölge kurmayı hedefliyor

Nijerya dijital ekonomik bölge kurmayı hedefliyor
05 Eylül 2022 - 08:42 borsagundem.com

Nijerya ve Binance, dijital ekonomik bölge kurma görüşmeleri yapıyor.

Nijeryalı yetkililer ve kripto para platformu Binance Holdings Ltd., girişimcilerin Batı Afrika ülkesinde blok zincir teknolojisini hızlı bir şekilde takip etmesine yardımcı olacak bir dijital ekonomik bölge kurmak için görüşmelerde bulunuyor.

Nijerya İhracat İşleme Bölgeleri Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre ortaklık, Dubai sanal serbest bölgesine benzer bir dijital merkez kurmayı hedefliyor.

Afrika'nın en kalabalık ülkesi olan Nijerya, giderek daha fazla online ve genç nüfustan yararlanarak, ekonomiyi ham petrolden uzaklaştırmaya yardımcı olacak bir araç olarak dijital teknolojiyi hedefliyor. Interswitch Ltd. ve Flutterwave Inc. gibi Fintech girişimleri bu alanda ortaya çıktı ve milyar dolarlık artı değerlemeler elde etti.

Nijerya Exchange Ltd., borsada ticareti derinleştirmek için gelecek yıl blok zinciri özellikli bir platform başlatmayı planlarken, hükümet bu yıl dijital varlıklarda ticaret için düzenlemeler yaptı.

Binance, Gulf Energy Development ile anlaştı

 

Binance hakkında yeni iddia: 1 milyon dolar değerindeki hesabı dondurdu

 

Kripto para borsası Binance işlemleri durdurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)