E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu katliamı bu sözlerle savundu---

Netanyahu katliamı bu sözlerle savundu

Netanyahu katliamı bu sözlerle savundu
14 Mayıs 2018 - 23:29 borsagundem.com

Netanyahu, İsrail askerlerinin bugün abluka altındaki Gazze sınırında düzenlenen barışçıl gösteriler sırasında 55 Filistinliyi öldürmesini "meşru savunma" olduğunu iddia etti

Sosyal medya hesabından Gazze’deki olaylara ilişkin mesaj yayımlayan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, her ülkenin kendi sınırlarını korumak zorunda olduğunu belirterek, askerlerinin barışçıl göstericilere karşı kullandığı orantısız gücü savundu.

Gösteriler nedeniyle Hamas’ı suçlayan Netanyahu, ”Hamas, İsrail’i yok etme niyetinde ve bu hedefini gerçekleştirmek için binlerce kişiyi telleri aşması için sınıra gönderiyor.” ifadelerini kullanarak, İsrail askerlerinin Hamas’a karşı sınırlarını koruduğunu ileri sürdü.

Netanyahu açıklamasında, İsrail’in egemenliğini ve İsrail vatandaşlarının güvenliğini korumak için kararlı şekilde hareket etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego15 Mayıs 2018 06:39

    Ya bırakın bu müslüman uyanacak yol edecek sizi edebiyatını müslüman bir şey yapamaz kalleşlikten Başka örn. Suudi Arabistan yani bir cacık olmaz.

  • Meşru15 Mayıs 2018 04:16

    Keşke yoketse sizi. Zaten sonunuz hüsran. O ulkenizi abd ve yahudiler koruyamayacak. Müslüman uyanacak tarumar edecek sizi

  • Basri15 Mayıs 2018 00:25

    Osmanlı sizi korudu Kudüsün ruhaniyetine hiç zarar vermedi Yani bütün dinler için kutsallığını kabuletti hiçbir dini horlamadı ve Allah bu zulmü elbet görüyor ve en büyük sabrın sahibidir

  • Bizim de suçumuz var15 Mayıs 2018 04:17

    Keşke de hepsinin temizlenmesine izin verseymis, korumasaymış.

  • cemalettin ünlü15 Mayıs 2018 00:20

    ABD VE İSRAİL ATOM BOMBALARINA GÜVENMEKTEDİRLER.ANLAŞILYOR Kİ BİZİMDE ACİLEN ATOM BOMBASINI NE YAPIP YAPIP YAPMAMIZ GEREKMEKTEDİR.BU İŞİN KÖKTEN ÇÖZÜMÜ BU GALİBA.ÇÜNKÜ ATOM BOMBASI OLAN ÜLKELERE KİMSE YAN BAKAMAKTADIRLAR. BİZİM CUMHURBAŞKANI ADAYLARI REİS HARİÇ MAKAM MEVKİ RANT PEŞİNDELER.EĞER REİS GİDER İSE BENCE HEM TÜRKİYE BÖLÜNECEK HEMDE İSLAM DÜNYASI BİR 50 SENE BAŞSIS KALACAKTIR.O YÜZDEN REİSİN HER NE OLURSA OLSUN SEÇİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

  • POLAT ALEMDAR15 Mayıs 2018 00:17

    MÜSLÜMANLAR ÖLÜNCE MEŞRU MÜDAFA.YAHUDİ VEYA HİRİSTİYAN ÖLÜNCE OLAY OLUYOR.BU NASIL BİR DÜNYA İNSAN İNSANDIR.HERKESİN DİNİ KENDİNEDİR.ŞEREFSİZ AB ÜLKELERİ SİZLER NEDEN SUSBUP OLUYORSUNUZ.ASIL ŞEREFSİZLER ADI MÜSLÜMAN ÜLKELERİ FAKAT YÖNETİCİLERİ SATILMIŞ KAFİRLER ORDUSU OLDUKCA MÜSLÜMAN KANLARI DAHA ÇOK AKACAK.HEPDE RAMAZAN AYI YAKLAŞINCA VE İÇİNDE OLMAKTADIR.İNSANIN KANIN DONMASI İÇTEN DEĞİL.YÜCE ALLAH IM ARTIK BU İŞİ BİZ MÜSLÜMANLAR OLARAK BAŞARAMADIK SENİN KAPINA GELDİK SENDEN ÇÖZÜM BEKLEMEKTEYİZ.BU BİR İSYAN DEĞİL BU BİR YAKARIŞTIR.SEN HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR VE YAPARSIN.BU ABD VE İSRAİL KENDİSİNİ SİZİN YERİNİZE KOYORLAR VE SİZDEN KORMUYORLAR LÜTFEN ARTIK BUNLARA GÜNLERİNİ GÖSTERİN.

  • Basri14 Mayıs 2018 23:59

    Şerrefsiz israil birgün Müslüman Türk Askerini karşında görürsün ve nasıl donuna ettiğini anlarsın korkak yahudi sen ancak silahsız insanlarla uğraşırsın fünya zevkine düşmüş gerçek hïritiyanlarda birgü bu hesabï senden sorar kudüs dinlerin mukaddes özgür yurdu olacak

  • demirkan 14 Mayıs 2018 23:39

    TÜRKİYEDE OLSA TÜRK POLİSİ AŞIRI GÜÇ KULANDI DİYE. AVRUPA ABD YAYGARAYI BASARDI. BUNE ŞEYEFSİZLER İKİ YÜZLÜLER. TÂBİ ÖLEN MÜSLÜMAN OLSUN. ABD NİN KÖPEĞİ.