E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNebati: İthal ekonomi komiserlerine asla bel bağlamayız---

Nebati: İthal ekonomi komiserlerine asla bel bağlamayız

Nebati: İthal ekonomi komiserlerine asla bel bağlamayız
04 Aralık 2022 - 17:12 borsagundem.com

Bakan Nebati, ilim neredeyse aldıklarını ancak ithal ekonomi komiserlerine asla bel bağlamadıklarını belirterek, "İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, makyajlı sunumların perde arkasında yüksek faiz politikaları vaat ediyor." ifadesini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından, "ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olmasına" ilişkin paylaşım yaptı.

Bakan Nebati, Kılıçdaroğlu'na hitaben ifadelerin yer aldığı paylaşımında, "Bizler, ilim neredeyse alırız ancak ithal ekonomi komiserlerine asla bel bağlamayız. İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, makyajlı sunumların perde arkasında yüksek faiz politikaları vaat ediyor. Milletimizin, defalarca yaşadığı bu senaryoya artık karnı tok." değerlendirmesinde bulundu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Kılıçdaroğlu, yeni yüzyıl vizyonunu açıkladı

 

Nebati’den EYT ve KGF açıklaması

 

Nebati: Borsamızda işlem gören şirket sayısı 482'ye ulaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (28)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • IDAM05 Aralık 2022 14:29

    xyz denen sahis sunu o orumcek/tpoplama beynini iyicek sok ,burasi Turk/Musluman bir Ulke ,ya Musman/Turk,e saygi duymasini ogreneceksiniz kuyrugunuzu bacaginizin arasini alarak yasayacaksiniz ,yada bu Ulkeden s olup gideceksiniz .saygilar ,lutfen yayinlayin

  • xyz05 Aralık 2022 21:59

    Sen kimi bu ülkeden kovuyorsun. Benim dedem Kurtuluş Savasında ön cephede yer almıs istiklal madalyalı Atatürk'ün askeriydi. ilave olarakta Oğuzların Kayı boyundanım. Biraz saygıyı bence hakediyorum. Senin adına üzüldüm. Nacizane tavsiyem edebini muhafaza et.

  • xyz05 Aralık 2022 10:00

    baran denen zavallı iş ehlinde olduğu için mi enflasyon uçmuş cuhuriyet tarihi rekorunu kırıyor 1$=18,63 TL olmuş hazine tam takır. Ülke araplara el açar durumda. MB sındakı 200 milyar dolar deve edilmiş. Millet aç, asgari ucret 300 doların altında Sen iş ehlinde diyorsun. Bence jipte pudra şekerini fazla çekme sapıtıyorsun. Çakma vatansever.

  • baran05 Aralık 2022 11:43

    Nankör it hem cahlsin hem zavallı!  Tanımadığın Amerikan itine  rüku edecek kadar zavallı hale gelmişsin.  Yattığın yerden  ...t göbek büyütüp açız  diye bağırmak nasıl bir köpekliktir?  Yalancı alçak nankör ve aşşşağılıksın!  Cehennem odunusun farkında değilsin.  Allah ın yalancılara vaadi cehennemdir.  Yüzüne tükürmeye bile değmez. Kim ne yaparsa karşılığını görecektir.  ^^Dilediğini işle karşılığını göreceksin.^^   Ayet meali.  Daha şimdiden  hangi sıfatla İngiltere Amerika ya gittiği belli olmayan orada hamburger yeyip!  Ben her şeyi halletim diyecek kadar sen de inanacak inandırmaya kalkacak kadar alçak ve aşşğılıksınız.   NOKTA

  • xyz05 Aralık 2022 09:40

    baran denen zavallı bana hakaret edeceğine sana yazdığım gerçeklere cevap ver. Çakma vatansever.

  • xyz05 Aralık 2022 09:17

    baran; Urfa da dinlemeye gelen öğrenciler neden geliyor. Bence bunu il başkanına bir sor. Ondan sonra senle konuşalım.

  • baran05 Aralık 2022 09:38

    Cahile laf yetmez yalancıya söz gerekmez çalıda gül bitmez. Kara çalı gibi ortada savruluyor garibim. :D  :D  :D  :D  :D 

  • xyz05 Aralık 2022 09:14

    baran; ne oldu CHP genel başkanının yanında işin uzmanlarını, bu işlerin Prof. larının ve bilim insanlarının olması zorunuza mı gitti. Bilim adamlarından akıl almak saçmalık mı. Urfada kim vardı megri megrici IBO ve hapisten mektup arkadaşınız APO sizin akı hocalarınız maşallah iyi.

  • xyz05 Aralık 2022 08:58

    işinize gelince peygamber şunu dedi bunu dedi dersiniz. Ben size o iki cihan serveri Hz. Muhammed'in bir hadisini söyleyeyim. " işi ehline verin. " Müslümana veya Türk'e verin demiyor. Sizler menfaatiniz için peygambere bile muhalefet edersiniz. Zavallılarsız.

  • baran05 Aralık 2022 09:48

    iş ehlinde zaten onun bunun soytarısı! Sen ne aşşğılıksin ki Peygamber Efendimizi(S.A.V.) yalanlarına şahit tutma geyretine girmişsin.

  • Mucise Reis ;)05 Aralık 2022 07:48

    Fatih Sultan Mehmed, Kanuni sultan Süleyman vb.. en büyük ve güçlü dönemi yaşayan dedelerimizin, danışmanları, hepsi Müslüman ve Türk mü ? oluyordu... Şimdi Osmanlı da bahsettiğiniz yanılgılara hatalara mı düştü _? dev topları döktürürken tophanelerde, yabancı uzmanlar ve Fatih ortan proje çizimler yapmadı mı ? ya ilim, bilim, fen, nerede ise orada olacaksın. Danışman, bilgi verir fikrini söyler..uygulamak sana kalır. Bence Nebati bey de danışmanlarını global ekonomıden anlayanlarla değiştirse fena olmaz. yabancı ekonomistler hadi dinlemıyorsun, yerlileri biraz dinle mesela... Gerçek beklenti, eyt. asgari ücret, hak edilen ücretler, izin hakları, ucuz hayat vb. iken televole ekonomi modeline devam ediyoruz : )

  • baran05 Aralık 2022 08:57

    Lan yürü git şuradan soytarı!   Açıkça fazici sisteme geri döneceğini ilan ediyor!  Yanındakiler de uyuyyor!   Başta hanımı bile dinlemiyo !  Herifçioğlu da Amerika dan yayın yapıyor!  Türkiye ye gelmeye bile lüzum görmemiş.  Tenezzül buyurmamış.  Bu mal hödükleri buradan da idare ediyorum nasılsa demiş.!  O kadar malsın ki Amerikan finosu fetoşçu olduğunu açıkça ilan etmekte hiç bir sakınca görmüyorsun.  

  • Mucise Reis ;)05 Aralık 2022 07:22

    Yerli diye diye 1 kuruşa muhtaç ettiniz milleti... Nas , amin bismillah diye diye ücretliyi ezdinir. kanunla çıkartıp aylardır maaş almayı gereken eyt lilerin yıllardır maaş haklarından mahrum ettiniz. yerli diye diye satılmayan fabrıka kalmadı.... toog da yabancı mühendis yok mu ? ...büyük dev köprülerde yabancı muhendis yok mu ? .. gaz aram açıkartma yapan gemilerde yabancı muhendis ok mu ?... yerli milli iha siha kızıl elma yabancı çalışan yok mu ?  a milli futbol takım çalıştırıcısı yabancı olmadı mı ? futbol takımlarında yabancı olmadı mı ? bu işin yerlisi yabancısı değil, hukukun sınırlar dahilinde uzmanlık alanı önemli. nukleer santral yaptınız yerli muhendis varmı :D ... ya sıyaseti bırak, sen var olan konumda milletin hakkını ver. sen işine baksana ? neyi eleştiriyorsun, sen ne yaptında kıme laf atıyorsun ? :D ne kadar saçma. eyt hakkında  1 cümle yok, yerli/yabancı muhabbetinbe katıldı :D uyandı galba

  • baran05 Aralık 2022 09:04

    Bak nankör soytarı doğalgaz da  % 80 un da % 50 3l3ktrik te ise 600 milyarlık sübvansiyon yapılarak insanımızın bu geçici krizi hafif atlatması için elinden geleni yapılıyor.  Senin gibi alçaklar ise Amerikano köpekliği yapıyor.  İtin birine Jeremy Rıfkın a bel bağlamakta sakınca görmüyor.  Ki ne kadar aşşğaılık bir it olduğunu bir kez daha belli ettin. Pkk yı kınamaya tenezzül etrmeyen aşşğılık köpekler!  Açıkça bu ülkeye düşmanlık edip te sureti haktan görünmeye kalkman boşuna gayret!  Vele ki dolar 50 tlç olmuş olsun!  Yine de sizin gibi köpeklere bu millet iyibar etmez.

  • xyz05 Aralık 2022 01:06

    Onca ipsiz sapsız Suriyeli ve Afgan vb. ülkeye gelir zorunuza gitmez. Ülkeye mesleğinde ve işinde profesyonel olan aynı zamanda Merkel'e ekonomi danışmanlığı yapmış Prof. gelir. Zorunuza gider. Ne cahilsiniz. Hemde kötüsünüz.

  • xyz05 Aralık 2022 00:58

    Yerlilerin ve millilerin ne olduğunu gördük. Ülkeyi yiye yiye batırdı. Bizim bildiĝimiz 128 milyar $ yendi. Bana FETÖ cü diyen düne kadar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen sofradan aĝzìnı silip kalkan Ali Taş, AHMET ÖZBIR, baran vb. yediginiz makbulenin kokusu üzerinde. Açılımda söylediğiniz megri megriler daha arşı alada yankılanıyor. Çakma vatanseverler.

  • baran05 Aralık 2022 09:08

    IQ su düşük ibrikçibaşı fetoşçu it o senin rükuya vardığın tiplerin burada hükmü geçmez!   Hadi ikile bakıyiiim.  Seni sersem seni  Sersemlikte zirve yapan ahmakları böyle Dünya nın hiç bir yerinde göremezsiniz!  Herifin daha ne olduğunu bilmeden Yalandarcıbaşı transfer etti deye yapmadıkları yalakalık kalmadı!  Aşşağılık bir soytarı olduğunuzun açık delili!   Seni bedbaht bedevi seni.  

  • Rıfkı05 Aralık 2022 00:05

    Bu Rıfkı Türkmü la yoksa Soyadınımı değiştirdi yoksa hııı

  • xyz05 Aralık 2022 08:18

    Kafatascılık yapma. 15 Temmuz da Hem Türk hemde namazında niyazında olan müslümanların neler yaptığını daha bu millet unutmadı.

  • xyz05 Aralık 2022 01:00

    Mekmet ŞImşek nereden geldi. Geç bunları.

  • reserpin 04 Aralık 2022 22:13

    Sayın bakan eskiden sizde bakanlık yapmış sayın mehmet simsek vardı sanırım oda ingiltereden gelmişti. Ona ne diyeceksiniz? Yanlış anlamayın bunu bir vatandaş olarak soruyorum.

  • AHMET ÖZBİR04 Aralık 2022 20:10

    CUMHUR İttifakı'nın yiğitleri ECNEBİ'den, ECNEBİ parasından, KAOS'un yeryüzü temsilcilerinin liderlerinden medet ummaz. Cumhur İttifakı'nın aslanları kendi Lider'inin, kendi parasının ve de kendi devletinin sevdalısıdır. FETÖ-PKK-DEAŞ-DHKP-C gibi terör teşkilatlarına muhabbet beslemez, onların kökünü kurutur. "HER ZAMAN ERDOĞAN, HER DOĞAN ERDOĞAN OLUN, VATAN DAİMA GÜLSÜN."

  • baran05 Aralık 2022 09:13

    xyz bak çok havladın!  Oysa kimin yalancı ve aşşağılık olduğu belli!  Bu adi aşşğılık yalanların seni cehenneme götürmeye yeter ki hala o hastalıklı kafanda yalan yanlış tanımlşamalar yapıyorsun!  Israrla fetoş köpeği olduğunu da gizliyorsun.  Çünkü zavallısın.  Malum it sizi cehenneme sürüklüyor.  Siz de onun planlarına ısrarla katalizor oluyorsun.  İbrikçibaşı bak çok hastasın sen!  Sırıtık it ve sen çok hasta tiplersinzi. Türkiye yi ve liderini kötülemek için her sipere yatıp her türlü aşşğılık yalanlarını sıralayıop ta buradan sana puan çıkacağını sanma!  Allah her şeyi gçrür bilir. Münafıkların sonu ise cehennemdir.  

  • xyz05 Aralık 2022 08:19

    Çakma vatansever sözde milliyetçi.

  • xyz05 Aralık 2022 00:59

    Sahtekar vatansever. Çakma milliyetçi. Yalaka ve dalkavuk.

  • VS04 Aralık 2022 19:09

    iyide bazı bankalar TL mevduata 29 faiz veriyor

  • pazarci04 Aralık 2022 19:02

    Kilictaroglunun vizyon u Ulkenin basina yabanci /toniyi coniyi danisman olarak secmekte ,yani kisacasi gecmiste tarihimi yillarca coniden tonidenogrenmek zorunda birakildigim gibi ve .tarih/zaman farkli zihniyet ayni zihniyet deyisen birsey yok.baktilar gorduler Turkiye/Turkler ozgurlesmeye,bilinclenmeye  basladi ,dolayli yonden ulkenin ustune kabus gibi cokmeye calismaktalar,Allah Bu zihniyetten Turku/Turkiyeyi korusun,dilerim amamen yok olurlar.Mili ve cok onemli bu konularda disardan danisman gavur ithal et ,Ulkeye yapilacak en buyuk kotuluklerden birtanesi.Sozun bittigi yer...saygilar Lutfen yayinlayin

  • borsacı04 Aralık 2022 17:57

    TL Bitirdiniz almı gücümüz kalmadı çocukların oku