E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNe yaptım, adam mı öldürdüm?---

Ne yaptım, adam mı öldürdüm?

Ne yaptım, adam mı öldürdüm?
12 Mart 2014 - 14:05 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Siirt’te düzenlenen mitinginde konuştu

Başbakanınıza, genel başkanınıza yani damadınıza sahip çıktığınız için allah sizden razı olsun. Hatırlıyor musunuz, ben bu meydandan Pınarhisar'a gittim. Ne yaptım adam mı öldürdüm? Bir şeyler mi çaldım? Ne yaptım? Ziya Gökalp'in MEB'in kitaplarında da onaylı şiirini okudum. Minareler süngü, kubbeler miğfer, camiler kışlamız, müminler asker. Bunu söyledim diye Pınarhisar'a gittim. İşte bu devir kapandı. Şimdi yeni bir dönem başladı.

“ESKİ TÜRKİYE’DE KLAVYELERE YASAK VARDI”

BDP eser üretmez, gerilim var, ideoloji siyaseti var. Biz istiyoruz ki Siirt’e eser lazım eser. Eski Türkiye’de kitaplara klavyelere yasak vardı. Bunları kim serbest etti? Biz ettik ya. OHAL vardı. Bunları biz kaldırdık ya. Yol kontrolü vardı, kim kaldırdı ya? Eski Türkiye’de kan vardı, gözyaşı vardı, acı vardı. Siirt’in sesinin ulaşmadığı duvarlar vardı. İşte biz o eski Türkiye dönemini kapattık.

Yeni Türkiye’de dağa çıkan değil kendi şehrinde üniversiteye giden gençler var. Ağlayan değil, eşiyle çocuklarıyla huzurla oturan anneler var. Bugünlere ulaştık çok badireler atlattık. Ama bugünlere geldik. Hayalleri hedeflere bu hedeflere ulaşırken gerçeği yakaladık.

“GEZİ’DE AĞAÇ BAHANE GERİSİ ŞAHANEYDİ”

Önce gezi eylemleri dediler. Şimdi de 17 Aralık, 25 Aralık darbe girişimiyle yeni Türkiye’ye sabotaj düzenlemek istediler. Şunu bilmenizi istiyorum. Gezi eylemleriyle ağaç bahaneydi, çevre bahaneydi. Gerisi çok şahaneydi. Ne oldu? Güzel neticeler mi alındı? Yaktılar yıktılar Molotoflarla, Molotoflarla demokrasi gelir mi? Demokrasinin yolu sandık. Gücün varsa inanıyorsan sandıktan çıkarsın. Sandığa gitmiyorsan halka saygısızsın.

“HİÇBİR YOLSUZLUK GİRİŞİMİNE ASLA GÖZ YUMMADIK”

17 Aralık darbe girişiminde yolsuzluk ve rüşvet sadece bahanedir. Ekonomiye huzura kardeşliğimize çözüm sürecine hücum ediyorlar. Şunu burada, Siirt’te memleketimde bir kez daha söylüyorum. Hiçbir yolsuzluk girişimine, rüşvet girişimine asla göz yummadık yummayız.

Hukuksuzca dinleyip kaydettikleri görüşmeleri kullanıyorlar, devletin sırlarını ifşa ediyorlar, çözüm sürecine kardeşliğimize

Sokakları tahrip edip huzuru bozmaya çalışıyorlar. Pensilvanya’nın kuyruğuna takılan CHP, MHP, BDP sokaklardan… Sokaklardan bu şekilde umut olur mu? Bu ittifaka çok çok dikkat edin. Kimlerin kimlerle iş tuttuğuna, ortak hareket ettiğine dikkat edin.

İttifak halinde sokakları karıştırmak istiyorlar. Biz bütün bunların hesabını soracağız.

“SENDE ZERRE KADAR KARAKTER VARSA…”

Çıkmış bu CHP’nin başındaki genel müdür, benimle ilgili yeni bir yalan daha uydurdu. İsviçre bankalarında benim 13 hesabım varmış. Sende zerre kadar karakter varsa, senin cibilliyetin düzgünse, bu hesaplar hangi bankadaysa, vicdanın varsa, bu hesapları bul çıkar.

“YALANIN KUYRUKLUSUNU BİLİYORDUK DA, BÖYLESİNİ BİLMİYORDUK”

Ben de bu hesaplardan çıkan parayı varsa, sen fakirsin ya sana vereceğim.  Yalanın kuyruklusunu biliyorduk da, böylesini bilmiyorduk. Adamın bütün hayatı iftira üzerine kurulu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (46)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu abd12 Mart 2014 23:08

    Sizin parti bu bağırma çağırma sövme kutsal değer tanımama ya devam ederse yazık ...ya parti de hiç aklı selim kalmadı mı...

  • ORTABOY YATIRIMCI12 Mart 2014 22:26

    BUGUNKÜ CENAZE TÖRENİNE KATILAN İNSANLARI GÖRDÜNMÜ !!! PHOSHOPSUZ OLARAK SENİN DEFTERİNİ SEÇİMDE DÜRECEK SONUN GELDİ !!

  • xxl12 Mart 2014 22:23

    küçücük bir yavru öldü.ALLAH rahmet eylesin.bu ayrı ama diğer konuya gelirsek AKP ve sayın BAŞBAKANIMIZ bu komplodan da yine güçlenerek çıkacaktır. ALLAH bu komplo yu kuranları masum çocukları kandırıp beynini yıkayıp ölüme gönderen esas suçluların cezasını inşaALLAH bu dünyada verir de hepimiz görürüz.

  • Mustafa12 Mart 2014 22:20

    Polisi Başbakan'da tasvip etmiyor artık gibi örnek Urfa mitingi polisin işi zor bu saatten sonra kimseye yaranamaz yakında esnaf tepki alırsa o kötü

  • dağğ12 Mart 2014 21:39

    bugünün küfrü.....:::cibilliyetsiz

  • şahin karayılan12 Mart 2014 21:35

    sen bizim efsanevi kahramanımızsın öylede kalacaksın

  • yokmu12 Mart 2014 20:46

    Simdi kalvyelere yasak yok mu

  • Mete Tekin12 Mart 2014 20:27

    RTE senin miadın doldu.Çocukları meydanlarda öldüren polislere"kahraman" diyen sen değilmiy din?İşte sen adam öldürdün.Senin yalan-dolan rüşvetten başka bir meziyetin yok.Bunu böyle bil..

  • dağğ12 Mart 2014 19:42

    öğrenciler de çok iyi küfrediyorlar şimdi.....

  • bir sus akp yandaşı mehmet iftiracı sizsiniz12 Mart 2014 19:32

    miadını doldurdu senin gibiler ve ustanız

  • bir sus akp yandaşı mehmet iftiracı sizsiniz12 Mart 2014 19:31

    malı götürmüşünüz hala daha iftira diyorsun varsa yüreğin gönder kasetleri bakalım montajmıymış değil miymiş, bırak bu ayakları...

  • 5n1k12 Mart 2014 19:07

    ileri demokrasiniz=faşizm

  • Hakim12 Mart 2014 18:53

    Başbakan, halkı sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik ettiği gerekçesiyle, Türk ceza kanunu'nun 312/2. maddesinden hüküm giymiştir.

  • T.C AKIN12 Mart 2014 18:45

    33 TANE GENCİN ÖLÜM EMRİNİ VERMEDİNMİ 8 GENCİ GEZİDE KATİL POLİSLERİNE ÖLDÜRME EMİR SEN VERMEDİNMİ

  • mehmet12 Mart 2014 18:18

    hak aranacaksa yakarak yıkarak kırarak dökerek iftira atarak çevreye zarar vererek hak aranmaz demokrasi denen bir uygulama var gidersin sandıkta tepkini gösterirsin yapılan hizmetler ortada bunlar görmezden gelinemez hangi başbakan ülkesi için bu kadar çabaladı çabalamayada devam ediyor amaç huzursuzluk çıkarmaksa işte gezi olayları işte kasetler masum halkı kandırabilirmiyiz havasındalar oyuna gelmeyelim gerçekleri görelim güzel ülkemizde birlik beraberlik kardeşlik içinde yaşayalım

  • cenk12 Mart 2014 18:03

    devletler aşiret gibi yönetilmez bir sisteme kurala göre herkes için yönetilir

  • vahid12 Mart 2014 18:03

    karşında olsun senin gibiler korkar öldüremez, yalan dolanla başa gelir sonra ayakçılarına öldürtür, sen de adam öldürecek yürek nerede? netenyahuyu karşına koyalım öldüremezsin

  • selami12 Mart 2014 18:01

    bu kasetler neden bağımsız yurt içi dışı birkaç analize gönderilip rapor alınmaz da demagoji yapılır sürekli

  • mrt ol12 Mart 2014 17:38

    Kaset montaj santaj islerine bagimllik kazandik.simdide bu eylemlere bagimllik kazaniyoruz.baksaniza borsa ati kapadi.:)))))

  • mrt ol12 Mart 2014 17:38

    Kaset montaj santaj islerine bagimllik kazandik.simdide bu eylemlere bagimllik kazaniyoruz.baksaniza borsa ati kapadi.:)))))

  • hakkı12 Mart 2014 17:37

    kendine güveniyorsa destek veren ahlak yoksunu mallar yüzündendir, para için yalakalık, dalkavukluk yapan mallar

  • hakkı12 Mart 2014 17:35

    hırsız ve yalancının hırsız ve yalancı taraftarları, geriye kalan bir grup da saf vatandaşım benim işte bilmiyor senin ne mal olduğunu

  • yurtsever12 Mart 2014 17:21

    bu akşam gidiyo

  • helal12 Mart 2014 17:18

    sonuna kadar seninleyiz helal olsun sana oylar...

  • alper_tunga12 Mart 2014 17:10

    SAYIN BAŞBAKAN O ZAMAN KENDİLERİ SÖYLEMİŞTİ POLİSE EMRİ BEN VERDİM DİYE POLİSİN DESTAN YAZDIĞINI SÖYLEMİŞTİ ŞİMDİ BURDA SUÇLU KİM ?POLİS EMİR KULU VERİLEN EMRİ KANUNEN YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYOR SUÇLUNUN KİM OLDUĞUNA ARTIK HEP BİRLİKTE KARAR VERELİM.

  • Borsacı12 Mart 2014 17:07

    Anektod'a katılıyorumi benim bildiğim bir tane Allah var, isminin büyük yazılması gerekir. rab, ilah, tanrı v.s. onları istediğiniz şekilde edit edebilirsiniz.

  • alper_tunga12 Mart 2014 17:06

    kendi elinizle adam öldürmediniz ama sizin verdiğiniz emirlerle yaptığınız söylemlerle öldürdünüz türkiye cumhuriyeti kuruldugu günden bu güne hiçbir siyasi parti lideri bu kadar halkı kutuplaştırmamıştı malisef bunu akp yaptı.

  • selim12 Mart 2014 16:51

    HELAL SANA TAYYİP DİK DUR ASIL KATİLLER ŞU ANDA O CENAZENİN BAŞINDAKİLERDİR CHP DİR KILIÇTAROĞLUDUR.BEN O GENÇLERİN ALNINDAN ÖPERİM DİYEREK GENÇLERİ GALYANA GETİRİP SOKAĞA DÖKEN KILIÇTAROĞLUDUR...MASUM ÇOCUĞUN ANNESİ VE BABASIDA EVLATLARININ SİYASETE ALET EDİLMESİNE ENGEL OLMALI VE KILIÇTAROĞLUNUN YAKASINA YAPIŞMALI BENCE BENİM OĞLUM SENİN KIŞKIRTMALARIN YÜZÜNDEN ÖLDÜ DİYE AMA NERDE...

  • ali12 Mart 2014 16:47

    siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz demişti şimon peres e one minut kahramanı,şimdi simonda sana söylüyordur

  • insan12 Mart 2014 16:46

    insan biraz utanır hiçmi utanma duygusu yok...

  • RKE12 Mart 2014 16:38

    Süten çıkmış ak kaşıksın tabi!!!!

  • Servetini Açıkla...12 Mart 2014 16:24

    Seni artık Destan yazdı(!) dediğin polisin bile kurtaramaz...İsviçre bankalarında ki hesaplarını açıkla, Türkiye'de ki sülalenle beraber son 20 yıllık servetlerini açıkla bu Millete...

  • MAZLUM EL MALİK12 Mart 2014 16:03

    BİZE HABURE KAFANIZI İKİ ELİNİZİN ARASINA ALIP AKLINIZLA DÜŞÜNÜN DİYORSUN. DEDİĞİNİ YAPTIM VE DÜŞÜNDÜM. KENDİN DE AYNI ŞEYİ YAPIYORMUSUN. ŞİMDİ MUTLUMUSUN. FETTONUN HATALI STRATEJİK HAMLELERİ YÜZÜNDEN MİLYONLARCA MÜSLÜMANIN KALBİNİ KIRIYORSUN.KARDEŞ KARDEŞİ VURUYOR NE DİYE, NE DİYE.DİNLER ARASI DİYALOGDAN YAPIYORSUN. SEN ÖNCE MEZHEPLER ARASI DİYALOG YAP. KENDİNİZLE SÜKEKLİ ÇELİŞİYORSUN. DEMİYORMUYDUNUZ KİŞİLERİ CEZALANDIRMAK GEREKİR. KİŞİLERİN SUÇLARINI GENELE YÜKLEYİP TOP YEKÜN CEZALANDIRMAK ZULÜMÜN DANISKASI DEĞİLMİDİR. GALECİ VE OYUNCU ŞİKE YAPTIYSA KULÜBE CEZA KESMEK ADALETİN İÇİNE ETMEKTİR. HATTA TAM TERSİ KULÜP ADIMI BÜKLADI DİYE SUÇ İŞLEYEN OYUNCUYU MAHKEMEYE TAŞIMASI GEREKMEZ Mİ?

  • mehmet ali12 Mart 2014 15:50

    destan yazdı polisim diyen kimdi acaba ?

  • HASAN ALİ12 Mart 2014 15:33

    ŞAİR NE DİYOR. BİR KİŞİ ÖLDÜRDÜM KATİL OLDUM. BİNLERCE KİŞİ KATLETDİM FATİH OLDUM DİYOR. KEŞKE ADAM ÖLDÜRSEYDİN. HİÇ OLMAZSA FATİH OLURSUN. SEN BİZİM GÜNLÜMÜZDE GÜNAHLARIN OLSADA 4. ATATÜRKSÜN. ANCAK GEL GELELİM İKİ TAFAFTA ÇOK FENA OYUNA GELDİNİZ. SİZİ BİRBİRİNEZE DÜŞÜSEN SEYTAN ŞİMDİ ELLERİNİ OVUŞTURUYOR. İKİ MÜSLÜMANIN BİRBİRİNİ HANÇERLEDİĞİNİ GÖRÜNCE HEP KERBELA, SIFFİN, TİMUR, BEYAZİD AKLIMA GELİYOR. KERBELADA CEMEL SAVAŞINDA ALLAH DİYENLERİ BİRBİRİNE KIRDIRAN ŞEYTAN SEN VE FETTONUN TAM İÇİNDEN AMERİKAYA EL SALLIYOR.

  • Cevabı aşağıda12 Mart 2014 15:19

    Berkin'in annesi dün bunun cevabını verdi. Oğlumun katili Recep Tayyip Erdoğan'dır dedi...

  • CEHALET12 Mart 2014 15:04

    Cahillikten daha şiddetli fakirlik yoktur.

  • CEHALET12 Mart 2014 15:04

    Kişinin kendi ayıplarını bilmemesi ve geri almaya gücü yetmediği şeylerle dil yarası vurması, onun cahilliğine yeter.

  • pes pes pes12 Mart 2014 14:53

    Berkin'in annesi: Oğlumu Allah almadı... Berkin Elvan'ın bu sabah yaşamını yitirmesinin ardından hastane önünde ailesi ve yakınları toplandı. Anne Gülsüm Elvan, oğlunun ölümünden Başbakan Tayyip Erdoğan'ın sorumlu olduğunu söyledi.

  • KADINLAR12 Mart 2014 14:36

    Dün ekranlarda polisin kadınları yerlerde sürüklediğini ve kadınların ağlayarak bağırdıklarını görünce bunları düşündüm...Nasıl ki dinci istila işe kadının başıyla başladı...Cumhuriyeti geri almak da kadının o gözyaşıyla olacak...Göreceksin...Çünkü kadın erkeğe benzemez...Anneliği ona; acı çekmeyi de öğretti, korumayı da..Ve asla vazgeçmemeyi... BEKİR COŞKUN

  • SU12 Mart 2014 14:28

    SU AKAR KERVAN YÜRÜR MİSALİ...

  • BÜYÜK İSKENDER12 Mart 2014 14:27

    bÜYÜK iSKENDER HASTA YATAĞINADA YATARKEN YANINDAKİLERE ''Ellerim tabutun dışında kalsın ki, herkes bilsin: Bizim için en değerli şey olan zamanımız tükenince, boş ellerle doğduğumuz gibi, boş ellerle de gideriz. -----------------------------------------------------------------------------''' DEMİŞTİR.

  • BAKAN12 Mart 2014 14:23

    2 MART 2014 TARİHİNDE BAKAN ARINÇ NE DEMİŞTİ '' ÇOK MAL HARAMSIZ, ÇOK LAF YALANSIZ OLMAZ ''

  • ANEKDOT12 Mart 2014 14:22

    Hayat;kimi sevdiğin ve kimi incittiğindir.Kendin için neler hissettiğindir.Güven, mutluluk ve şefkattir.Arkadaşlarına destek olmak ve nefretin yerine sevgiyi koymaktır.Hayat; kıskançlığı yenmek, önemsemeyi öğrenmek ve güven Geliştirmektir.Neler söylediğin ve ne demek istediğindir, söylediklerinin arkasında durmandır.

  • çok ayıp12 Mart 2014 14:17

    Sayın borsa gündem.Bütün özel isimlerin baş harfleri nı büyük yazılıyorda yüce ALLAH in mübarek isminin baş harfi neden küçük yazılıyor lütfen bunu düzeltin

  • Aysoy12 Mart 2014 14:17

    :))) Tam bir tiyatrosun vallahi..