E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMuslera gidiyor mu?---

Muslera gidiyor mu?

Muslera gidiyor mu?
06 Kasım 2014 - 16:07 borsagundem.com

Galatasaray'da morali oldukça bozuk olan Muslera için sıcak bir iddia ortaya atıldı. İtalyan devi Milan, Uruguaylı file bekçisine talip

Son maçlarda yediği gollerle eleştiri konusu olan Fernando Muslera'nın ağzını bıçak açmıyor... Morali çok bozuk olan Uruguaylı kalecinin dönüş yolcuğulu sırasında kimseyle konuşmaması dikkat çekti. Muslera son maçlarda takım arkadaşlarıyla saha içinde sert tartışmalar yaşadığı için de sık sık gündeme geliyordu.

Müthiş teklif: 13 milyon euro

İtalya’nın yüksek tirajlı spor gazetelerinden Tuttosport’un haberine göre, sezon başında kalesini Real Madrid’den transfer edilen İspanyol file bekçisi Diego Lopez’e emanet eden AC Milan, bu sefer de Fernando Muslera’yı gündemine aldı.

AC Milan’ın Muslera için 13 milyon euro’luk bir teklif yapmaya hazırlandığını iddia eden İtalyanlar, maddi sıkıntılar yaşayan Galatasaray’ın bu teklifi reddedemeyeceğini öne sürdü.

2011 sezonun başında İtalyan ekibi Lazio’dan para+oyuncu karşılığında transfer edilen Uruguaylı kaleci, Galatasaray’daki ilk üç sezonunda oldukça başarılı bir performans sergilemiş, Sarı Kırmızılı ekibin yıllardır süregelen kaleci sıkıntısına adeta ilaç olmuştu.

Başarılı performansından dolayı geçtiğimiz sezon iyileştirilmiş bir sözleşmeyle ödüllendirilen 28 yaşındaki kaleci, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi’nde kendisinden beklenen performansı gösteremese de Galatasaray taraftarının takımdan ayrılmasını görmek isteyeceği son isimlerin arasında yer alıyor.

Fernando Muslera, bu sezon oynadığı 13 resmi maçta 23 gol yedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaan KILIÇ06 Kasım 2014 20:35

    arkadaş,keşke yatırımcı da olsaydınızda 25 milyona alıcı varken satsaydınız.buradan gs şampiyon olsun da öyle satılsın...

  • Hürriyet Ekonomi06 Kasım 2014 17:00

    Afedersiniz Muslera bir Avrupa takımında oynasa 25 milyon euro'dan az paraya görüşme bile başlatmaz. Nasıl müthiş teklifmiş ki bu? 13 milyon Euro'ya Muslera'yı alacak en az 20 takım çıkar. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olsa, o bile alır.