E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMuharrem İnce partiyi ne zaman kuracak---

Muharrem İnce partiyi ne zaman kuracak

Muharrem İnce partiyi ne zaman kuracak
04 Ağustos 2020 - 08:29 borsagundem.com

Muharrem İnce CHP'den ayrılıp yeni parti kuracak mı? Siyaset gündemi bu soruya yanıt ararken Saygı Öztürk, Sözcü'deki yazısında İnce'nin en yakınındaki isimden önemli bilgileri aldı. O isim partiyi doğruladı, tarih bile verdi


HABERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (29)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Medet07 Kasım 2020 15:11

    Sayın inceye sonuna kadar katılıyorum. Son 30 yıldır CHP yi ele geçiren Lejyoner takımı kurultaylarda ucuz oyunlarla CHP yi Roma döneminin seçkinci sınıfına dönüştürdü. Yazın Anadoluyu karış karış gezip milletin derdini dinleyen milletvekili yerine yazlıklarında nar gibi kızarıp ekim ayında meclise gelen bu seçkin CHP yönetimine Sayın İnce baş kaldırdı ve yeter dedi.Hayırlı olsun sayın.

  • thor05 Ağustos 2020 00:58

    gaza gelme saza gel.sana oy vermezler.sonra sazsız oy oy dersin kimse gözünün yaşına bakmaz.

  • KASIM YANTIR04 Ağustos 2020 23:03

    bence oyun içinde oyun var gibi.veya muharrem ince destekleyenleri yakında chp den şutlayacaklar gibi.

  • AHMET ÖZBİR04 Ağustos 2020 21:18

    FETÖ-PKK düşmanları, Türkiye sevdalıları Sn. İnce'nin etrafında birlik olmalılar. Muhalefeti Türkiye'ye muhalefet etmek olarak dayatanlara dur demenin vaktidir. Bizim bir tane Türkiyemiz var, bölücülere, fetoşçulara GÜLECEK YÜZÜMÜZ YOK. Bu vatanı yolda bulmadık, kaosçulara geçit vermeyeceğimizi bütün dünya bilmelidir.

  • Uçan hamsi04 Ağustos 2020 12:21

    Kemal de Muharrem de akıllı adam. Ekonomi iyice batsın halk iktidar hile dümenini yemesin gerçek yüzünü görsün diye beklediler bunca zaman. Bahçeli bile buna göre hareket ediyor. Eskiden herşey güzel görünürken MHP CHP yi destekleyip iktidara gelse ekonomi kötüye gidince halk bak akp dönemi ne iyiydi, siz mahvettiniz ülkeyi diyecekti. Şu durumdan Mhp seçime iyi parti ile ittifak yaparak girsin yüzde 30 dan aşağı oy almaz mesela. Yapar demiyorum olursa diyorum. Babacan da akıllı bekledi bekledi bugünlerin geleceğini biliyordu. Betonla, yap işlet devretle medyayı satın alarak nereye kadar yalan rüyayı yedirebilirler ki ? Yabancı yatırımının dönüşüne bakar mesela Trump ne derse desin çin daima yatırım alır çünkü herşeyi üretiyor. Bizim gibi sat ye, adamına ihale ver politikası gutmuyor.

  • HÜLYA KOBALT04 Ağustos 2020 23:01

    sen ne diyorsun.Türkiye neden batsın.borç devletin değil ki özel sektörün borcu para batarsa batsın kimden alacak devletten alacak değilya.şuan hükümet tüm dünya ile savaştığı gibi içimizdeki onları destekcileri ile de savaşmaktadır.ben zannetmiyorum.Türkiye geleceğin parlayan ekonomilerinden biri olacak şuanki sıradaki ülkelerin kat ve kat üstüne çıkacaktır.

  • Vb04 Ağustos 2020 14:04

    Ekonomi batsın diye 10 yıl beklemek çok akıllıca! Bir strateji..... Belki pandemiyi beklemişlerdir... Belki bir dahaki seçimi kaybettikten sonra da 3.dünya savaşı çıksın diye biraz daha beklerler .... Çok akıllı! Adamlar çok 🙂

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ04 Ağustos 2020 12:17

    bir chp li olarak sokağa artık çıkamıyorum arkadaş.hepmi sonsuza kadar yenileceğiz.ne zaman biz iktidara geleceğiz.rezil hüsran olduk.yanlış ve basiretsiz vizyonsuz projesiz kimselerin yüzünden iktidarlığı unutur olsuk.kemal beyin işi gücü sanki bir yerlerden talimat almış gibi hep yıkmak dökmek yok etmek.sen neden mevcut sisteme kafanı taktın kafanı kullan yalan dolan inandırıcı olmayan şeyler söyleme sende kazan.sana kazanma diyenlermi var.muharem beye destek veriyorum.hatta daha karizmatik kimseler gelir ise partimizin başına  başarılı oluruz.

  • MELİS MARMARİSLİ04 Ağustos 2020 12:10

    kemal kılıçtar oğlu 9 seçime kazanırım ümidi ile girdi.kayıp etdikce kayıp etti.kayıp ettikce kayıp etti., kayıp ettikce etti............................................... artık yeter yahu sende utanma duygusu hiç yokmu.sen nasıl chp yi seviyorsun.bırak artık demek ki seni millet istemiyorrrrrrrrrrr. oyum ve desteklerim muharrem ince ye.adam ne diyor .ben başkan olarak seçimlere gireceğim kazanamaz isem hemen istifa edeceğim diyor.kemal beyde 100 seçimde de kayıp etsem yine başkanım yine.acaba birilerinin zoru ilemi veya talimatı ile mi buralarda durmakta.anlamak istiyoruz.

  • HÜLYA KOBALT04 Ağustos 2020 12:07

    Kemal bey.artık kendisi ile bu işin olmayacağını bir türlü inanmıyor ve partimize büyük zarar verdi.9 kes seçime girmiş hepsinide kayıp etmiş.baktın ki iki seçim girdin kazanamadın.bükümedin eli öpeceksin.kendisi siyaset tarihine geçmiş olumsuzluğu ve 9 kez yenilmiş kişiliği  ile ender kişiler arasında arşivdeki yerini alacaklar.bu partide hizipci olan aşırı solucu ile islamiyetle arasına sert çizgi koyanların elenmesi gerekmektedir.yoksa partimiz senelerce iktidara gelemez.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ04 Ağustos 2020 11:44

    chp nin iktidara gelebilmesi için eski milletvekilleri ve mevcut başkandan arınması, yeni aktif yüzlerin gelmesi hdp ile arasına mesafe koyması, islam ile arasına mesafe koymaması gerekmektedir.yoksa siddir sene iktidar olamaz.ama muharrem bey başa gelir ise büyük oranla oy potansiyeli %49 alır derim.

  • &&&& ^^^^ &&&&04 Ağustos 2020 11:38

    mevcut başkan götürdü partinin direksiyonu teröristleri destekleyen partiye verdi.sonra ne vizyonu nede projeleri var.muharemmen ince gelir ise rahatlıkla chp iktidar olur.ayrıca kendisi sapına kadar ATATÜRK cü.diğer kişi partiyi ayrıştırdı bundan dolayı alevilerin partisi diyor millet.

  • Vb04 Ağustos 2020 14:07

    Tavuk çiftliği yönetmek CHP veya sol parti yönetmekten daha ciddi bir iştir....

  • nnnnnn04 Ağustos 2020 12:06

     TAVUK ÇİFTLİĞİ KURAMADI PARTİMİ KURACAK

  • Demircan KIZILCANLAR04 Ağustos 2020 11:36

    Muharrem ince 50 senedir chp de siyaset yapıyor.her türlü bilgi ve donanıma sahip olup, ayrıca fizik öğretmeni olup, fen bilimlerine yatkın olması nedeniyle  zeki birisi.chp rahatlıkla iktidara getirir.

  • ZEKERİYE ZİRVETAKI04 Ağustos 2020 11:01

    ben resmen muharrem ince yi destekliyorum kurar ise chp oy patlaması yapar ve en az % 38-42  oy alır ve hdp ile iyi parti de destekler ise %54-54.9 oy alırlar.

  • türkoğlutürk04 Ağustos 2020 10:08

    bırak şu kemali kendi kendine oynasın

  • Yalcin.04 Ağustos 2020 09:52

    M.INCE bu oyunu bozar..son sansi ..CHP eldengidiyor..son sansi..KUVAYI MILLIYE RUHU nu bayaga kaldircak..sensin.umudumussun.bizi su teror baronundan kurtar..

  • oğuz04 Ağustos 2020 09:37

    Bu kadar beklediğin aşağılandığın hata idi hayırlı olsun chp yi bu pkk sevicilerinin elinden anca senin gibi birisi kurtarır ülkesine fayda olacak bir insansın sen sayın ince başarılar dilerim...

  • oğuz04 Ağustos 2020 14:27

    Sen oynayabilirsin nede olsak her yeriniz dansöz gibi oynakbaşları bide troll demişsin senin gibilerden öğrenemedim trollüğü öğretsene bana? Adamın parti kurması neden bu kadar bir yerinize battı ki daha kurmadı kurarsa heralde kahrınızdan geberirsiniz sayın ince inşallah bu öztrak, çaycıbaşı vs. averelerinin iftiralarına karşı gelecek chp seçmeni geçeği görecek...

  • Trolcuk04 Ağustos 2020 10:47

    Sizi akp liler sizi. Megri megri oy oy. Hadi türkünü söyle

  • Vb04 Ağustos 2020 09:26

    Kulis dedikoducusu Saygı Öztürk şimdi bire bin katan dedikoduları ile Muharrem'i gömmeye çalışarak kilictaroglu na yaranmaya çalışıyor, iftiracı abisi Rahmi Turan gibi... Muharrem sen bu çarkı kıramazsın yiğidim! ...seni yer bu düzen...bu çakal sürüsü , bu kurtlar sofrası nice yiğitleri! Yedi, sana acımazlar....

  • Vb04 Ağustos 2020 12:59

    Orda ünlem işaretini görmedin mi ? Ne övgüsü , eğleniyoruz burda... gülmek de mi yasak, yasakçı zihniyet , 1930 kafası...

  • Dua04 Ağustos 2020 10:46

    Muharrem parti kursun millet ittifakı ile hareket etsin bu övünç sözlerin hemen tersine dönecektir. Sizin ahlakınız bellidir. Şimdi parti kursun muhalefeti bölsün diye Muharrem taraftarısın. Maksat nema devam etsin yiyiciler. Kendi guruhundaki iftiraları yalanları da sıralasana burada. Allah kimseyi sizler gibi etmesin en büyük dua budur

  • Aile içinde 04 Ağustos 2020 08:55

    Sol bölünmesi olursa yine RTE kazanır yapma Muharrem bey

  • Pişmiş dalak04 Ağustos 2020 10:42

    Partiyi kurar ama millet ittifakı ile hareket ederse sorun olmaz kendileri için. Ancak hem bunca eleştiri yapar hem de iktidarı desteklerse koltuk için bir nemacı yandaş daha diye düşünebilir insanlar

  • Vb04 Ağustos 2020 10:17

    İnşallah , beklentimiz o yönde ....

  • türkoğlutürk04 Ağustos 2020 10:09

    asıl bölücü kemal bey.bıraksın artık akpye hizmet etmeyi.anayasa değişimide cumhurbaşkanlığı seçiminide bilerek isteyerek kaybetti.

  • Fin04 Ağustos 2020 08:49

    Madem sana böyle yaptılar kur partini aga