E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivMotorinde indirim pompaya yansıdı---

Motorinde indirim pompaya yansıdı

Motorinde indirim pompaya yansıdı
06 Aralık 2022 - 09:48 borsagundem.com

Motorin fiyatlarına bugün itibariyle 69 kuruş indirim geldi.

Uluslararası gelişmelerden etkilenen akaryakıt fiyatlarında değişkenlik sürüyor. Brent petrol fiyatları ve döviz değişiklik gösterirken, vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.  6 Aralık 2022 itibariyle motorin fiyatlarına 69 kuruş indirim geldi.

İstanbul'da motorin litre fiyatı ortalama 22,97 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 20,17 liradan satılıyor.

Memur zammında kritik tarih ve ek ödeme detayı

 

5 aylık oran kesinleşti: İşte emekli ve memur zam oranları!

 

İstanbul'da suya zam geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )06 Aralık 2022 10:20

    petrol 140 den  100 e düşünce ortalama malıyetle pıyasa suruyorlar... petrol 100 usd den 120  usd olunca son son guncel fiyattan zamlayıp pıyasaya suruyorlar... kım yapıyor bunu ? devlet mi alıyor farkı yoksa tuccar mı ?

  • Mucise Reis : )06 Aralık 2022 10:19

    Dünyada petrol kaç olmalı ki _?  1 yıl öncesi gibi 7 tl ye biz litresini alabilmeliyiz... varili 40 usd olsa biz 10 tl ye alamyız.. :D o kadar abuk subuk mantıksız işler... indirimler zembolik varil usd fiyat düşüyor ama bazıları bu düşüşten etkılenmiyor ve halka pahalı fiyattan satıyorlar... arada bu işi yapanlar zarar etmesin stoklari var zararına satmasın diye... ama aynı stok yapanlar 100 usd den 150 usd çıkınca stok mazotları benzınlerı gemılerle gelen her malı en son fıyada çıkartıp millete satıyordu ama... Bu işlerde büyük sayıştay denetimler bekliyorum. böyle bir hayalım var. yanı ırakdan kaçak alıp satan deıl bu işin ticaretini yapan tankerlerle mal getırenler bu malı pıyasaya surup satanlar... gerçekten çıkışlarda anında yansırken, düşüşlerde zarar etmesınler diye yansıma olmuyor... neden  ? zam gelse 1 gunde yansıyor eldeki çok ucuza alınsada...