Foto GaleriEkonomiMemur zammında kritik tarih ve ek ödeme detayı

Memur zammında kritik tarih ve ek ödeme detayı

1 / 12 Memur zammında kritik tarih ve ek ödeme detayı
06 Aralık 2022 - 08:12

Temmuz - kasım döneminde gerçekleşen enflasyon farkı yüzde 15.11 oldu. Dün itibarıyla en düşük memur maaşı 9.105 liradan 10.500 TL'ye, en düşük memur emekli aylığı ise 7 bin liraya yükseldi. Şimdi ise yüz binlerin gözü maaş zamlarının kesinleşeceği tarihe çevrildi. O tarih de 3 Ocak. İşte 2023 zamlarıyla ilgili kritik bilgiler..

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş06 Aralık 2022 20:45

    çok komiksin çıktı yazıyorsun çıkan birşey yok enflasyonu eksik açıklayarak halkın cebinden alanlara haklarımızı helal etmiyoruzzzz

  • Mucise Reis : )06 Aralık 2022 10:22

    işçi..emekli..ücretli.. vb. tamam iyi kotu zam ama, ya öğrenciler? işsizler? işarayanlar_? kırsalda tarım hayvancılşık vb yapanalr ? enflasyon geldimi sel duları gibi herkesi yutuyor... devlet ise sadece kayıtlı ve maaş verdiklerini enflasyondan koyumaya çalışıyor.. peki diğer kesimeler ___ ??? sonuçda ekonomık program herkesimi eziyor, yok ediyor ama sesi çıkmayan kenarda köşede kalanlar katlarca fazlası ezilmeye devam ediyor... o bakımdan ABD faizleri arttırdı. var olan denge bozulmasın. bolulursa kimsenın zararını karşılayamaz dengeyi kuramam diye.. bizde ise faiz ine ine düzen kuruldu, etkilenler enkazda kaldı haberimiz yok

  • Süleyman KANMAZ06 Aralık 2022 09:38

    Bu ülkede bütün fırsatçıların boynu vurulmadıkça. Bu hayat pahalılığı bitmez. Enflasyon düşmez. İşçi, memur ve emeklilerin aldığı maaş kuş olur.

  • kılıç06 Aralık 2022 18:41

    hükümet demek hümeden demekdir egerki sen hümedemiyor meydanı boş bırakıyorsan bu fırsatı degerlendiren daima çıkacakdır.sorunun kaynagı yönetimdir.

  • borsacı06 Aralık 2022 08:34

    sürekli para basıp  enflasyon şahlandıkça sen ne kadar zamda versen eriyorsa para basmaktan vaz geçip en dogrusu parayı degerlendirmek ama artık bu seviyelerde geçildi enflason şahlandı bu anlayış ekenomide kaygıları artıcı çok sebepler varken her günde zam versende halkı sefalete sürüklemekten başka bir şey degil çünkü enflasyon şahlandı.