E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT'ten Fırat Kalkanı Harekat Bölgesine nokta operasyon---

MİT'ten Fırat Kalkanı Harekat Bölgesine nokta operasyon

MİT'ten Fırat Kalkanı Harekat Bölgesine nokta operasyon
26 Haziran 2023 - 14:20 borsagundem.com

MİT, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesine roket ve havan saldırıları gerçekleştirilen Münbiç'teki terör alanlarına yönelik düzenlediği operasyonda 11 PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü mensubunu etkisiz hale getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Fırat Kalkanı Harekat Bölgesine süreç içerisinde gerçekleştirilen roket ve havan saldırıları ile eylem amacıyla geçiş yapan terörist unsurların sevk edildiği nokta olarak Münbiç'teki alanı tespit etti.

Münbiç temas hattında belirlenen PKK/KCK-PYD/YPG’ye ait barınma alanları yakın takibe alındı. Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte karadan ve havadan yürütülen hassas keşif ve takip çalışmalarının ardından operasyon için düğmeye basıldı.

MİT'e bağlı özel ekipler tarafından 25 Haziran gecesi, Münbiç temas hattında belirlenen noktalara eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda toplam 11 terörist unsur etkisiz hale getirildi. Ayrıca PKK/KCK-PYD/YPG’ye ait bir yerleşke de imha edildi.

MİT'ten terör örgütü PKK'ya bir darbe daha

 

MİT'ten Suriye'de nokta atışı

 

MİT'ten Fethi Sekin operasyonu

 

MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde nokta operasyon

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)