E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilletvekilinin sözlerine sinirlenen bakan, salonu terk etti---

Milletvekilinin sözlerine sinirlenen bakan, salonu terk etti

Milletvekilinin sözlerine sinirlenen bakan, salonu terk etti
08 Mayıs 2023 - 20:27 borsagundem.com

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği ödül töreninde söz alan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın konuşmasına, "Siyaset yapıyorsun" diyerek tepki gösteren Bakan Karaismailoğlu salonu terk etti

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği 2022 yılı başarılı gazeteciler ödül töreninde AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda Karaismailoğlu ve beraberindekiler salonu terk etti.

"6 GÜN SONRA BİZ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Ödül vermek için sahneye çıkan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Yavuz Selim sahasını yıktılar, millet parkı yaptılar. Biz iktidar olursak o millet parkını yeniden Trabzon Yavuz Selim futbol sahası yapacağız. Buradan söylüyorum; iktidarın 6 günü var. Onlar bunu değiştirebilir. Yoksa 6 gün sonra biz değiştireceğiz" dedi.

"SİYASET YAPIYORSUNUZ"

Kaya, konuşmasının ardından kürsüden inerken ayağa kalkan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kaya'ya "Siyaset yapıyorsunuz" dedi. Karaismailoğlu'nun tepkisinin ardından taraflar arasında tartışma yaşandı.

SALONU TERK ETTİLER

Yaşanan gerginliğin ardından Karaismailoğlu ile birlikte Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AKP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ve beraberindeki AKP'liler salonu terk etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Leyla09 Mayıs 2023 07:52

    Lazlar birbirini yemis. Siyasette karadenizli agirligi azalmali cok kavgacilar

  • Bülent 09 Mayıs 2023 07:14

    Bu kadar çok sesiniz çıkıyor pkk hakkundada bir şeyler söyleyin CHP milletvekili hala park kaldırım başka bir set yok CHP gerçi onuda beceremez sizin İstanbul belediye başkanınız geçen pazar günü otobüs saatlerini 30 ile 50 dakika ara şeklinde ayarlamış millet yollar da yürüyor otobüs ler parklarda yatıyor siz ne anlarsınız millete hizmet etmekten

  • caner08 Mayıs 2023 22:28

    chp mi ne ararsan var 

  • borsacı08 Mayıs 2023 22:25

    ülkemizde vekil demek sultan kral feriştah demek çünkü müslümanız avrupada seçilen hizmeti düşünür halkıda refah içinde yaşar bizde seçilen seçilmezden önce götüreceklerini hesap eder halk da ne virirse çok şükür der bizde  seçilen vekil emekli olsa bile en az 3 yerden maaş alır isterseniz bir bakın kamu bankaları yönetimine bir bakın hepsi emekli vekil yani vekil demek olagan dışı bir varlık demek sözü kelamdır .

  • sözün özü08 Mayıs 2023 21:19

     Yakında ülkeyi de terk ederler............ ALACAKLARINI ALDILAR.......... GÜLE GÜLE........... BEYLER BAYANLAR......

  • xyz09 Mayıs 2023 05:37

    Görürsün hainlik yapan pkk lı itleri bu ülkede barındıranın sonu ne olacakmış?  Fetoşçu zübük sen de hazırla pasaportunu.