E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji uyardı: Yağmur geliyor---

Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor

Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor
01 Mart 2023 - 09:57 borsagundem.com

Bugün başlayan yağışlar, hafta sonuna kadar tüm yurdu etkisi altına alacak. Hava sıcaklıklarında birkaç derecelik düşüş yaşanacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuna dair güncel tahminlerini yayımladı. Yayımlanan tahminlere göre bugün Karadeniz Bölgesi ve Marmara Bölgesi’nin kuzeyinde kendini gösteren yağışlı hava, adım adım yurda yayılacak. Hafta sonu yurdun büyük bölümünde yağış görülecek.

Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesi şehirlerinin de aralıklarla yağmurdan etkilenmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarında birkaç derecelik düşüş gerçekleşecek.

Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz ile Ankara, Çankırı ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis, batı kesimlerde ise toz taşınımı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunuyor.

Doğu Karadeniz'de yoğun kar yağışı alarmı

 

Deprem bölgesinde bugün hava nasıl?

 

Meteoroloji'den çığ ve fırtına uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)