E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMehmet Ali Erbil'e hapis cezası---

Mehmet Ali Erbil'e hapis cezası

Mehmet Ali Erbil'e hapis cezası
01 Mart 2023 - 16:09 borsagundem.com

Taciz iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil'e 4 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Geçtiğimiz ekim ayında sunucu Mehmet Ali Erbil ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir birlikte klip çekimi gerçekleştirdi. Erbil, klibinde oynadığı  Ece Ronay'a mesaj attı. Klibinde oynadığı Bilir'e attığı mesajların ifşa olmasının ardından hakkında 'elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açılan Mehmet Ali Erbil'in yargılanmasına devam edildi.

Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına Ece Ronay Bilir ve sanık Mehmet Ali Erbil katılmazken, taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Davayı karara bağlayan mahkeme, Mehmet Ali Erbil hakkında 'Tehdit' suçunun unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle bu suçtan beraat kararı verdi. ‘Hakaret' suçundan 13 bin 100 TL adli para cezası ile cezalandırılan Erbil, ‘Cinsel taciz' suçundan ise 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Mehmet Ali Erbil hakkında 8 yıl 10 aya kadar hapis istemi!

 

Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e tecavüz suçlaması

 

Mehmet Ali Erbil'den iyi haber

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)