E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMedical Park 3. kez sağlık hizmeti ihracatı liderleri arasında---

Medical Park 3. kez sağlık hizmeti ihracatı liderleri arasında

Medical Park 3. kez sağlık hizmeti ihracatı liderleri arasında
11 Ocak 2019 - 12:30 borsagundem.com

Medical Park, TİM tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçı Firması Araştırması’nda Sağlık Hizmetleri kategorisinde üçüncü kez ödüle layık görüldü.

Türkiye, sunduğu avantajlara ek olarak uzman hekimleri ve başarılı sonuçları ile her geçen gün küresel sağlık turizminden daha büyük pay alıyor. Sağlık sektörünün lider kuruluşlarından Medical Park da her yıl artırdığı hasta sayısı ile Türkiye’nin hedeflerine katkı sağlamak üzere çalışıyor.

Medical Park’ın bu katkıları Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) hazırladığı Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçı Firması Araştırması’nın Sağlık Hizmetleri kategorisinde önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ödüle layık görüldü. Türkiye’nin en büyük 500 hizmet ihracatçısının ödüllendirildiği törende Medical Park’ın ikincilik ödülünü MLP Care Uluslararası Hasta Merkezi Direktörü Murat Ercan aldı.  

50 BİNDEN FAZLA YABANCI HASTA AĞIRLADI

Ödül ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Murat Ercan, üçüncü kez sağlık hizmet ihracatı liderleri arasında yer almaktan mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti. Ercan şöyle devam etti: “Dünyanın farklı yerlerinden gelen hastalarımızı Türkiye genelindeki şubelerimizde ağırlıyor ve tedavilerini gerçekleştiriyoruz. 2017 yılında Hollanda’dan Cibuti’ye, Almanya’dan Gürcistan’a, Bulgaristan’dan Cezayir’e dünyanın farklı noktalarından gelen 50 binden fazla kişiye sağlık hizmeti sunduk. Grubumuz, yabancı hastalara sunulan hizmetler karşılığında yaklaşık 55,5 milyon USD döviz girdisi sağladı.”  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)