E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Meclis'teki yumruğun cezası belli oldu---

​Meclis'teki yumruğun cezası belli oldu

​Meclis'teki yumruğun cezası belli oldu
23 Ocak 2014 - 20:31 borsagundem.com

Bugün HSYK teklifi görüşmeleri sırasında çıkan kavgada CHP'li Bülent Tezcan'a yumruk atan Oktay Saral'ın cezası belli oldu

CHP'li Tezcan'a yumruk atan AK Partili Oktay Saral'a Meclis'te kınama cezası çıktı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da kınama cezası için 'Evet' oyu verdi.

Kınama cezası için Genel Kurul'da yapılan oylamada AK Parti sıralarından el kaldıran milletvekillerinin olması dikkat çekti. 

Öte yandan Genel Kurul çalışmaları kavga nedeniyle yarına ertelendi.

“KAMER GENÇ’İN KOMALIK YAPILMASI LAZIM” DEMİŞTİ
Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral son olarak televizyon ekranlarında CHP Milletvekili kamer genç hakkında sarf ettiği ağır sözler nedeniyle gündeme gelmişti.

CHP Milletvekili Kamer Genç Japon Milli Gün Resepsiyonu’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşma yapmasına tepki göstermişti.

Genç’in bu tavrını sert sözlerle eleştiren Oktay Saral Beyaz TV kanalında katıldığı programda, “Bunun var ya, büyük bir sopa yemesi lazım. Bunun ayakların altına alınıp bir komalık yapılması lazım. Bunu ben CHP’ye de, Kılıçdaroğlu’na da, tüm CHP’li milletvekillerine, grup başkan vekillerine söylüyorum… Yani şuna bir şey yapsınlar yoksa başına bir şey gelecek. Bunun müsebbibi de onlar olacak” demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)