E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMasonlar Büyük Locası’ndan Barış Pınarı Harekatı’na destek---

Masonlar Büyük Locası’ndan Barış Pınarı Harekatı’na destek

Masonlar Büyük Locası’ndan Barış Pınarı Harekatı’na destek
11 Ekim 2019 - 17:58 borsagundem.com

Türkiye Yahudi Toplumu ve Ermeni Patrikliği’nin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin kuzeydoğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na bir destek de Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası’ndan (HKEMBL) geldi.

HKEMBL’nin 'Bülent Akkan, Büyük Üstat' imzasıyla internet sitesinde yayımlanan açıklamasında harekatın başarılı olması dilendi ve şu ifadelere yer verildi: 

"Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası olarak; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ülkemizin bekasını tehdit eden terör unsurlarına karşı Suriye'nin kuzeydoğusunda haklı ve kararlı bir şekilde yürütmekte olduğu Barış Pınarı Harekatının başarılı olmasını diliyor, kahraman Mehmetçiğimizin görevlerini başarıyla tamamlayarak ülkemize dönmelerini temenni ediyoruz.

Ülkemize, topraklarımıza, insanımıza kasteden her türlü unsura karşı milli birliğimizin öneminin altını çiziyor, başta Türkiye'miz olmak üzere tüm insanlar ve insanlık için barış ve huzurun gelmesini diliyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat12 Ekim 2019 01:28

    Kesk, Tüsiyad, disk, Tmmbo, Tbb  Şu Masonlar kadar olamadınız!  Yazıklar olsun size.

  • belirsizlik11 Ekim 2019 22:44

    Masonların eskiden havası vardı şimdi o hava da kalmadı çünkü asıl güç bir kaç yahudi ailede. Masonlara gaz veriyorlar güçlü bir sosyal klup havası yaratıyorlar ama asıl işlevleri yahudiler tarafından kullanılmak, masonlar tabi bilmiyor değiller, herkes ne koparırsam kar anlayışında.

  • Volkan11 Ekim 2019 23:51

    Benim mason arkadaşlar eskiden bana tüyo verirlerdi. Şu şirket satılacakmış, şu şirket teşvik aldı vs. Malesef son dönemde tüyolar işe yaramamaya başladı. 1980 öncesi masonlar devlette ve özel şirketlerde üst düzey yönetici olur istihbarat işe yarardı. 1980 den sonra masonlar da düşük maaşlı çalışmak istemediler,.devletin içine FETÖ girdi, Özel sektörde çalışanlar da emekli oldu çoğu. Birbirlerine CV paslamaktan başka bir işleri yok, ama şirketlerin insan kaynakları da kurumsallaştı pek işe yaramıyor. Briç vs sevenler bir araya geliyor, kışın kayağa beraber gidiyorlar, sosyal aktivite ağırlıklı. Çok aptalca bir cemiyet oldular, zaten akıllı olan adamı almıyorlar. Devlet de bir zararları olmadığı için dokunmuyor diye düşünüyorum.

  • mehmet yılmaz 11 Ekim 2019 21:15

    ATATÜRKÜN alenen düşmanı masonlar pkkya şimdiye kadar hiçbir beyanı yok siyonistlerin ayak  takımı masonlar.

  • Temel Tanış11 Ekim 2019 20:32

    masonluk ikinci plana düştü birin planda Rockefeller vardır.

  • Volkan11 Ekim 2019 19:29

    Dünya'da masonluk öldü, mecburen devam eden bir örgüt. Benim de bildiğim bir iki kişi var zamanında girmişler mecburen devam ediyorlar, çocuklarını işe yerleştirip, evlendirip  sonra kendileri de emekli olunca çıkacaklar muhtemelen. Dikkat edin artık pek mason kalmadı bankaların yönetim kurullarında.

  • Süleyman Kırpak11 Ekim 2019 18:59

    bu teröristleri başımıza sizler sardınız şimdi destek veriyorsunuz.bu hareketler bizle dalga geçmektir.

  • little bradır11 Ekim 2019 18:15

    biraderlerden de bu beklenirdi.

  • cobra11 Ekim 2019 18:03

    ATATÜRK'Ü masonlar öldürdü.. ulan masonlar fasonlar yatacak yeriniz yok !!! manyak herifler..

  • 1111111 Ekim 2019 18:47

    Atatürk'ü siroz öldürdü. Yani rakı