E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMardin'de 2 terörist etkisiz hale getirildi---

Mardin'de 2 terörist etkisiz hale getirildi

Mardin'de 2 terörist etkisiz hale getirildi
08 Nisan 2023 - 22:35 borsagundem.com

Mardin'de iki terörist özel harekat ve emniyat istihbarat birimlerinin operasyonunda etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Soylu teröristlerin daha önce üç polis memurunu şehit ettiğini açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2016'da polisler Ahmet Demir, Ramazan Akyürek ve Metin Malkav'ı şehit eden 2 teröristin, özel harekat ve emniyet istihbarat birimlerinin operasyonuyla Mardin'in Ömeryan bölgesinde etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Soylu, operasyona ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"2016 yılında kahraman polislerimiz Ahmet Demir, Ramazan Akyürek, Metin Malkav kalleşçe şehit edildi. 7 yıl geçti. Arkadaşları, kanlarını yerde bırakmadı. 2 terörist, PÖH ve Emniyet İstihbarat Operasyonu ile Mardin Ömeryan'da ölü ele geçirildi. Kahraman şehitlerimize rahmetle."

Cilo bölge sorumlusu terörist etkisiz hale getirildi

 

Terörle bağlantılı şirketlerin mal varlıkları donduruldu

 

Gri kategoride aranan terörist yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • M Erdoğan09 Nisan 2023 04:49

    Ne kadar terörist Vatan haini terör sevici teröristlere madalya takacak şerefsiz varsa hepsi Sarı Torbaya girecek eninde sonunda

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM08 Nisan 2023 23:44

    eğer bu hükümet seçimleri kazanamaz ise yadık ve bittik çünkü muhalefet parti liderlerinin planları ve açıklamarı  çok tehliki olduğu yorumlarına rastlıyorum.