E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemManisa Emniyet Müdürü görevden alındı---

Manisa Emniyet Müdürü görevden alındı

Manisa Emniyet Müdürü görevden alındı
11 Kasım 2015 - 22:24 borsagundem.com

Manisa Emniyet Müdürü Tayfun Erdal Ceren açığa alındı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, 'paralel devlet yapılanması' içinde yer aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan türbanlı kadınlara kelepçe takılması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak açığa alındı. 

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yaklaşık bir yıldır sürdürüldüğü belirtilen 'paralel devlet yapılanması' ve Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında yapılan operasyonda gözaltına alınan şüpheliler arasındaki türbanlı kadınlara kelepçe takılmasının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı ile başlatılan soruşturmada İçişleri Bakanlığı tarafından İl Emniyet Müdürü Ceren geçici olarak açığa alındı. Konuyla ilgili olarak DHA muhabirine telefonla açıklamada bulunan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Bize ulaşan yazılı bir belge gelmedi, ama Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in açığa alındığını duyduk" dedi. 

Öte yandan operasyona katılan diğer müdür ve amirlerin de soruşturmaya dahil edileceği öğrenildi. 
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Beyoğlu’nda gençlere tokat atan polisler ile Manisa ve Eskişehir’de başörtülü kadınlara kelepçe takılması olaylarıyla ilgili İçişleri Bakanlığı’na inceleme yapılması talimatı vermişti

Başbakan’ın talimatı çerçevesinde İçişleri Bakanlığı, müfettişler aracılığıyla ilgili polisler hakkında inceleme başlatmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali12 Kasım 2015 09:32

    Hala başörtüsünden nefret eden insanlar var. İnsan verdiğimiz değer kendimize duyduğumuz saygının ifadesidir.

  • ergn12 Kasım 2015 08:56

    "Memleketimden insan manzaraları..."

  • nasıl12 Kasım 2015 08:44

    bu insanlara gözaltıda kelepçe takılamaz, ifade alınır mahkemeye sevk de takılabilir hastaneye gidişte azılı katillere saldırma kaçma ihtimali olanlara takılır.

  • don karleone12 Kasım 2015 08:33

    başı açık kadınlara kelepçe takılsaydı sorun olmazdı,başı kapalı olunca nedense sorun

  • Kelepçe 12 Kasım 2015 04:14

    işit örgüt zanlıları bile hepsi kelepçesiz gözaltına alınmıştı! Ama diğer bütğn tutuklananlar hep kelepçelenmişti ve kelepçeleniyor, hatta en basit grev veya işçi gösterilerinde kadın ve erkek hemen kelepçeleniyor

  • osman12 Kasım 2015 00:24

    Bu ulkede en buyuk insanhakları ihlalleri polislere karşi yapiliyor bu polislerden etkili bir güvenlik hizmeti beklemek aptallik olur

  • murat11 Kasım 2015 23:50

    Turkiye de Polisler 21. Yuzyilin köleleri haline gelmişlerdir...

  • emre11 Kasım 2015 23:35

    ee nolmuş yani türbanlılara kelepçe takılamaz mı..