E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMahkeme Galatasaray seçimi hakkında kararını verdi---

Mahkeme Galatasaray seçimi hakkında kararını verdi

Mahkeme Galatasaray seçimi hakkında kararını verdi
22 Nisan 2022 - 12:25 borsagundem.com

Mahkeme, Galatasaray'ın bu ay yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının tedbiren durdurulması kararını kaldırdı.

İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Spor Kulübünün bu ay yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının tedbiren durdurulması kararını kaldırdı.

Galatasaray Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, 30 Nisan’da gerçekleştirilecek. Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray’ın yeni başkanı olmak için yarışacak. Metin Öztürk kırmızı, Eşref Hamamcıoğlu ise sarı renk ile seçimde yer alacak.

Hatırlanacağı gibi Başkan Burak Elmas, idari açıdan ibra edilmemesi sonrası olağanüstü seçim kararı almıştı.

Galatasaray'ın itirazını mahkeme kabul etti

 

Galatasaray kongresi için tedbir kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Salih22 Nisan 2022 13:36

    Bu cincottiler gordukce spordan soğuduk yeminle bikitik bunların medyatik şovmenliklerinden her yıl secim vs Nezamn gündemden düşseler aynı hareketleri yaparlar

  • Radikal22 Nisan 2022 13:11

    GS ye başkan olacak adamın öncelikle 20 yıllık transfer fiyaskolarını ve zararı açıklığa kavuşturması, özellikle  kulübü büyük zarara sokan Falcao fiyaskosuna bulaşan herkesin kulüpten ihraç edilmesi için kongrede oylama yaptırması gerekir.