E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın itirazını mahkeme kabul etti ---

Galatasaray'ın itirazını mahkeme kabul etti

Galatasaray'ın itirazını mahkeme kabul etti
19 Nisan 2022 - 17:41 borsagundem.com

Galatasaray'da son açılan dava sonrası mahkemenin tedbir kararıyla 30 Nisan'da yapılacak seçim iptal edildi. Sarı-kırmızılı kulüp, bu karara itiraz ederken mahkeme Cuma günü yapılacak duruşmada bu itirazı görüşecek.

İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray kongresinde gerçekleştirilecek seçim için ihtiyati tedbir kararı verdi. Şimdilik 30 Nisan'daki seçim gerçekleşmeyecek. 10. Asliye Mahkemesi de 30 Nisan’daki Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu’nun aday olduğu Galatasaray Kulübü Başkanlık seçimine tedbir koydu.

Ancak Galatasaray Kulübü akşam saatlerinde mahkemenin tedbir kararına itiraz etti. Mahkeme bu itirazı kabul ederek, Cuma günü saat 11.00’de görülecek duruşmada bu itiraz görüşülecek.

Ancak Galatasaray Kulübü’nde bu tedbirin kaldırılmasının ihtimali yüksek görülüyor.

Çünkü tedbir kararında, Galatasaray Kulübü’nde seçime tüzüğün 87.22 maddesinden gidildiği -Burak Elmas ve yönetiminin ibra olmaması nedeniyle- yazılmış durumda. Ancak Elmas, 30 Nisan için kararlaştırılan seçime yönetim kararı alarak gitmişti.

İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, GS TV’den Genel Kurul yayın görüntüleri, Genel Kurul’un toplantı tutanağı ve hazirun cetveli gibi belgelerin davalı kuruldan celbine karar verdi. Dilekçelerin karşılıklı verilmesinden sonra dosya üzerinden ön inceleme yapılmasına karar veren mahkeme, tarafların delilleri sunmalarının ardından ön inceleme duruşması yapılması takdirinde taraflara davetiye çıkarılmasına karar verdi.

Galatasaray kongresi için tedbir kararı

 

Galatasaray'da yaprak dökümü! 9 futbolcuya veda edilecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)