E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuzeyde serinlik, diğer bölgelerde sıcak---

Kuzeyde serinlik, diğer bölgelerde sıcak

Kuzeyde serinlik, diğer bölgelerde sıcak
16 Temmuz 2023 - 10:53 borsagundem.com

Marmara'da sıcaklıklar gerilerken, Diğer illerde ise 30-31 derecelerde seyrediyor. Uzmanlar halkı sıcak çarpmasına karşı dikkatli olma noktasında uyardı.

Marmara Bölgesinde hava az bulutlu ve güneşli. Sıcaklık Edirne ve Bursa dolaylarında 35-36 derecelere geriledi. 

Ege Bölgesi açık, güneşli bir gökyüzüne sahip. Sıcaklık iç kentlerde 30-31, kıyı kesimlerde ise 35-40 derece arasında ölçülüyor. Pazartesi günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde hava güneşli. Sıcaklık Antalya ve Adana'da 42, Kahramanmaraş ve Hatay'da 39 derece ölçülüyor. Bölge halkının öğle saatlerinde dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

İç Anadolu Bölgesinde hava az bulutlu. Sıcaklık Ankara ve Eskişehir'de 32, Kayseri'de 29, Sivas'ta 25 derece ölçülüyor.

Karadeniz Bölgesinde sıcaklık en yüksek 28-29 derecelerde ölçülüyor. Bölgenin orta ve batı kesimlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava görülürken doğu kentlerde gök gürültülü sağanaklar etkili oluyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimleri 25-26 derecelik sıcaklık ile parçalı bulutlu bir havaya sahip. Bölgenin batı kentlerinde ise güneş bolca görülüyor, sıcaklık 33-34 derecelerde ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hava güneşli. Sıcaklık Gaziantep ve Adıyaman'da 38, Diyarbakır'da 39, Şanlıurfa'da 40 derece ölçülüyor. Bölge halkının sıcak çarpmasına karşı dikkatli olmasında fayda var. (CNN Türk)

6 ilde sıcaklık rekoru kırılacak!

Kavurucu sıcaklar elektrik tüketimine rekor kırdırdı

Sağlık Bakanlığı ve AKOM'dan sıcaklık uyarısı: Dışarı çıkmayın

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)