E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuzey Kore yine düğmeye bastı: Birden fazla seyir füzesi fırlattı!---

Kuzey Kore yine düğmeye bastı: Birden fazla seyir füzesi fırlattı!

Kuzey Kore yine düğmeye bastı: Birden fazla seyir füzesi fırlattı!
28 Ocak 2024 - 10:45 borsagundem.com

Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Kore’nin seyir füzesi denemesi yaptığını, Güney Kore ordusu ve ABD’nin durumu yakından takip ettiğini duyurdu.


Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ordumuz bugün saat 08.00 sularında, Kuzey Kore'nin Shinpo kenti yakınlarında denizde bir dizi tanımlanamayan seyir füzesi denemesi yaptığını tespit etmiştir. Ordumuz, Kuzey Kore’nin faaliyetlerinin izlemekte, sınırını güçlendirmekte ve ABD ile yakın işbirliği içindedir” denildi.

Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı, 24 Ocak Çarşamba günü yaptığı açıklamada yine Kuzey Kore’nin seyir füzesi denemesi yaptığını duyurmuştu.

Güney Kore: Kuzey yaklaşık 90 top mermisi ateşledi

 

Güney Kore'de Demokratik Parti lideri bıçaklandı

 

Güney Kore, ABD'den F-35A savaş uçağı alacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VERİ28 Ocak 2024 11:25

    adamlar dünyaya hızı ve menzili yüksek füzelerle kafa tutuyor ,biz ise uçak alma derdindeyiz...

  • Acemoğlu28 Ocak 2024 17:42

    öyle uçak yapmayı sen kolay zannediyorsun.Onun her binlerce parcasını dünya da sadece 4 ülke var.sen hangi kafayı yaşıyorsun abd dahi uçak yaptığı zaman en az 10 sene de ancak uçura biliyor ....

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI28 Ocak 2024 17:40

    CNN TÜRK gazetecilerden öğrendik ATATÜRK zamanın uçak üretip yurtdışına satıyor ve otomobil de ürettik uçak fabrikasını ismet inönü kapattırmış bugün bir tane muhalefet liderinin ülkeye ekonomik olarak ne katkı vereceklerini hiç duydum mu dingil.Sonra K.Kore ye bu teknoloji yi ABD vermiş ve asya yı karıştırmak diye yorumlar okumuş idim.