E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto paralarda yön aşağı---

Kripto paralarda yön aşağı

Kripto paralarda yön aşağı
03 Mayıs 2022 - 13:53 borsagundem.com

Kripto para piyasaları son bir haftada yüzde 5 daraldı. 


Kripto para piyasalarındaki düşüş durdu. Piyasaların son 24 saati sakin geçti. Coingecko verilerine göre 11.45 itibariyle piyasalar binde 5 daralarak 1 trilyon 850 milyar doların altını gördü. 

Bitcoin piyasalarla benzer değer kaybı yaşadı. Fiyatı binde 5 düşen BTC 38 bin 645 dolara indi.

Ethereum değer kazandı, XRP düşmeye devam etti

Ethereum ise rakiplerinin aksine bindelik seviyede de olsa değer kazandı. ETH'nin fiyatı binde 5 yükselerek 2 bin 853 dolara çıktı. Son bir haftanın en çok değer kaybeden kriptoplarından olan XRP'nin düşüşü devam etti. Ripple binde 4 düşerek 62 centin aldına düştü. 

Elon Musk'ın Twitter'ı aldığını duyurmasının ardından değeri hızla yükselen Dogecoin anlaşma öncesine geri döndü. DOGE'un fiyatı binde 2 yükselerek 13 centte kalmayı sürdürüyor.

Türkiye kriptodan en çok kâr eden 10 ülke arasında

Ruslara kripto yaptırımı

Kripto cennetinde yeni kurallar

Bitcoin'de Fed düşüşü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran03 Mayıs 2022 14:47

    1 bit koin in 40 bin  doları tuttuğuna  ya da yuttuğuna göre  ki bunu bir nevi baraj olarak düşünüyorum!  binlerce kripto jeton ve türevleri kaç trilyon dolar tutar belli değil.  Hepsinin satışa geçtiği anda ne dolar kalır ne jeton!   Dolarizasyon şu anda Dünya ekonomilerinin  başına bela olan en önemli ve baş sebeptir.  Sen ne üretirsen üret dolar ile borcun olduğunda bu bir kaç dolar dahi olsa bir şekilde o ülkenin başına örümcek ağı  gibi bela edilebiliyor. Bunun sistematiğini zaten yıllardır uygulanıyor.    Dolarıizasyon bir şekilde engellendiğinde dolara tapan itler dolar seli altında boğulup gider!

  • Mucise Reis ;)03 Mayıs 2022 14:29

    eee biz bayramdan dönüyor FEd sonuçlarını takip edecek izliyorduk ama :D