E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKordsa Global konferansa katıldı---

Kordsa Global konferansa katıldı

Kordsa Global konferansa katıldı
07 Kasım 2016 - 15:47 borsagundem.com

Kordsa Global ABD – Türkiye İlişkileri Konferansı’na katıldı

Kordsa Global, 35’incisi düzenlenen ABD – Türkiye İlişkileri Konferansı’nda yer aldı. Amerikan-Türk Konseyi ve Türkiye - ABD İş Konseyi tarafından Washington’da düzenlenen konferansın bu seneki
teması ‘‘Geleceği Şekillendirmek: İş, İnovasyon ve Büyüme” oldu.

Amerika’dan ve Türkiye’den iş ve kamu sektörünün önemli isimleri konferansa katıldı.Konferansta, Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye arasındaki ticari ve diplomatik ilişkiler ele alındı. Kordsa Global’in
sponsorları arasında bulunduğu konferansta Yeni Dijital Ekonomi, ABD ve Türkiye Pazarına Giriş Yöntemleri, Savunma ve Güvenlik, Sağlık Hizmeti ve Siber Güvenlik temaları ele alındı.

Kordsa Kuzey Amerika operasyonlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı James Del Piano, konferansta “Türk Üreticiler Açısından Amerika Pazarının Değerlendirilmesi” konulu oturumda konuştu.
Üretim lideri oldukları Kuzey Amerika pazarına ait deneyimlerini paylaşan Del Piano, bölgeye verdikleri önemi ve Kordsa’nın operasyonlarından bahsetti. Kordsa'nın güçlendirme teknolojilerini tüm dünyaya sunan bir güçlendirme markası olduğunu belirten Piano, bölgeye Chattanooga ve Laurel Hill’deki üretim tesisleri ile hizmet verdiklerini belirtti.

Kordsa Global’in yolculuğuna bir Türk üretici olarak başladığına değinen Piano, bugün Dünya’nın 4 ayrı bölgesinde yer alan üretim tesisleri ile güçlendirme teknolojileri pazarında küresel bir lider konumunda olduklarından bahsetti. Son dönemde ise lastik güçlendirme teknolojisindeki bilgi ve deneyimlerini kompozit ve inşaat güçlendirme pazarlarına da aktardıklarını anlatan Piano, artık “Güçlendirici”
olarak tüm dünyaya, 3 farklı iş alanında hizmet verdiklerini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 100,60
En Yüksek: 101,90
En Düşük: 94,70
Değişim 6,34 %
FK: 106,75
PD / DD: 1,52
İşlem Hacmi 284.414.442
Toplam Adet: 2.877.401
Ağırlıklı Ort.: 98,58
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)