E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKopenhag - Başakşehir maçı seyircisiz---

Kopenhag - Başakşehir maçı seyircisiz

Kopenhag - Başakşehir maçı seyircisiz
06 Mart 2020 - 15:30 borsagundem.com

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir'in Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacağı maç seyircisiz oynanacak. Kopenhag-Başakşehir maçı korona virüs salgını sebebiyle seyircisiz oynanacak

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir'in Danimarka'da oynayacağı Kopenhag maçında seyirci alınmayacağı açıklandı.

Danimarka Kulübü'nden yapılan açıklamada, Mart ayında AC Horsens, İstanbul Başakşehir ve Randers FC ile oynanacak maçların korona virüs önlemleri kapsamında seyircisiz gerçekleşeceği aktarıldı.

Kopenhag Kulübü, karşılaşmaya yalnızca 1000 biletli seyircinin alınacağını duyururken; Başakşehir maçına bilet alan taraftarlara para iadesi yapılacağını da açıkladı.

Temsilcimiz Başakşehir, Sporting Lizbon'u zorlu iki maç sonunda eleyerek adını son 16'ya yazdırmıştı. Kopenhag ile Başakşehir'i karşı karşıya getirecek olan deplasman mücadelesi 19 Mart'ta oynanacak. İlk maç ise İstanbul'da 12 Mart tarihinde gerçekleşecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)