E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan referandum yanıtı---

Kılıçdaroğlu'ndan referandum yanıtı

Kılıçdaroğlu'ndan referandum yanıtı
22 Ekim 2022 - 21:37 borsagundem.com

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandum çıkışına 'Kanun teklifini destekle, ne referandumu' ifadeleriyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandum çağrısına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğulu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Kanun teklifini destekle, ne referandumu" ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğulu açıklamasında Macaristan Başbakanı Victor Orban'ın 2016 yılında yaptığı mülteci referandumuna işaret ederek,  'Ne oldu, çakma Orban’lık mı yapacaksın Erdoğan? Burası Türkiye, Macaristan değil. Kanun teklifini destekle, ne referandumu… Kaçmazsan bu iş çözülür; erkekler kadınların giyim kuşamını konuşamaz hale gelir. Var mı sende o cesaret?'' açıklamasında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü konuşmasında, başörtüsü konusunda anayasa teklifi hazırladıklarını söylemiş Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Şunu da yapabiliriz; sıkıyorsa gel bu işi referanduma gidelim" demişti.

Erdoğan'dan referandum çağrısı: Sıkıyorsa gel!

 

Erdoğan: Faiz lobileri çökmeye başladı

 

Almanya'da aşırı sağcı liderden Türkiye itirafı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.