E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan İnce açıklaması---

Kılıçdaroğlu'ndan İnce açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan İnce açıklaması
11 Mayıs 2023 - 16:26 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklaması sonrasında "Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklamasının ardından Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu, Barış Manço'nun 'Halil İbrahim Sofrası' şarkısını paylaşarak, "Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi

 

Erdoğan: Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine üzüldüm

 

Kılıçdaroğlu: Teröre destek verenin Allah belasını versin

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş 12 Mayıs 2023 00:29

    Oy vermek cok guzel ama bunda 20 sene önce Mardin şirnak. Diyarbakır ve diger yerlere gezmek zordu simdi nasıl ve askerimiz. Ve polisimiz ve öğretmen iz rahat rahat görev yapıyor cenabı Allah herkese yardım et sın

  • Yav11 Mayıs 2023 16:43

    Yav trol ordunuzla adama yapmadığınızı bırakmadınız birde gel gel yapıyorsun yazık şu muhalefetin düştüğü duruma. gerçi baykalıda nasıl indirdiklerini unutmadık.