E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'dan Muharrem İnce'ye çağrı---

Kılıçdaroğlu'dan Muharrem İnce'ye çağrı

Kılıçdaroğlu'dan Muharrem İnce'ye çağrı
10 Mayıs 2023 - 23:32 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'ye çağrıda bulunarak "Gelmek istiyorsa otursun soframıza bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden" diye konuştu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü yazarı İsmail Saymaz’a konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin geçirdiği rahatsızlık ve özel hayatıyla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlara değinen Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Bugün rahatsızlığını duyduğum andan itibaren kendisine ulaşmaya çalışıyordum ancak ulaşamıyordum, sonunda ulaşabildim. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Bunu yapanlar operasyoncudur, şantajcıdır, montajcı pisliklerdir. Bunları siyasetten de toplumdan da söküp atmak gerekir. Çünkü bunlar yabancı istihbaratçıların eline düşmüş zavallı kimselerdir. Buradan net söylemek istiyorum ki Halil İbrahim soframız ona hep açıktır. Gelmek istiyorsa otursun soframıza bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetten içinden."

Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa programları iptal edildi

 

İnce'den '2. tur' açıklaması

 

İnce'nin çağrısına CHP'den yanıt

 

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilme şartını açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.