E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKarkamış'a roketli saldırı---

Karkamış'a roketli saldırı

Karkamış'a roketli saldırı
21 Kasım 2022 - 12:43 borsagundem.com

Gaziantep'in Karkamış ilçesine Suriye'nin kuzeyinden roketli saldırı düzenlendi.

Terör örgütü YPG/PKK üyelerince atılan 5 roket, Karkamış ilçe merkezindeki bir lise ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir tıra isabet etti.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Saldırının ardından alev alan tır, bölgedeki itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, roketli saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiğini 10 kişinin de yaralandığını açıkladı. Soylu atılan 5 roketten birinin okula isabet ettiğini hayatını kaybedenlerden birinin öğretmen birinin ise çocuk olduğunu belirtti.

Gaziantep Valisi Davut Gül de, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, terör örgütü tarafından Fırat'ın doğusundan Karkamış ilçe merkezine 5 havan-roket atıldığını belirtti.

Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'na roket saldırısı

 

YPG/PKK'dan Karkamış'a roket saldırısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;(21 Kasım 2022 14:45

    Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ama unutulmasın ki, yaşanan bu gelişmeler bizleri dahada güçlendiriyor. Bir avuç kendini bilmezin  3 - 5 roket ile Türk milletine diz çöktürmesi tarih de görülmemiştir. Bu yapılanlar milletimizi korkutmuyor. Onun bunun etekleri altına saklanan bir avuç sapkının, ülkemize tehdit olması bizleri güldürüyor. Ateş malesef bu esnada düştüğü yeri yakıyor. Terör belasının masumları hedef almaya başlaması, çocukları, kadınları, sivilleri, asıl niyetlerinide göz önüne çıkartıyor. Terör neyi savunuyor ? kürt halkı denilsede, Kürt halkının çocuklarına kadar roket atıyor, nineler, dedeler, roketler gönderiyor. karşımızdaki terör ve emelli toprağa gömülmeye mahkümdur. Gelişen teknolojı ile dahada ezilip bükülecek çöp edilecektir

  • Mucise Reis ;)21 Kasım 2022 19:11

    Ali kardeşi memleket sahibi iyi parti, ak parti , chp, hdp vb değil. ülkenin tek sahibi millet. Türkiye Cumhuriyeti bu ülkenin tek sahibi. Bizler istediğimizi yönetici yaparız, ister görevden alırız. Milletin partilere ihtiyacı yok. Partilerin milelete ihtiyacı var. Milletin değerlerine saygı göstermeyen seçmen cezalandırır sandıkta. Partileri boşver. Ama biraz aklı başında yazaım, Chp başkanı pkk saldırısına uğradı açık hedefti, 1 asker şehit düştü. İyi parti ldieri Tansu döneminde içişleri bakanlığı görevi yaptı  Sayın soylu gibi görev aldı, profesyonel askerlık dönemi ve farklı adımlar attı. Yazıyorsun ama, geçmişten haberin yok sanırım.

  • ALİ KODUŞ21 Kasım 2022 17:02

    bu ATATÜRK ün denilen parti chp ve milliyetci denilen iyi parti bu olaylara neden duyarsız kalır bileniniz var mı arkadaşlar.